- banner1


Η 3η Σεπτεμβρίου 1974 αποτελεί μια ημερομηνία ορόσημο για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Φέτος, τα 35α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ συνέπεσαν με την προκήρυξη εκλογών, με την κατάρρευση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Εμπνευσμένοι από τη σημερινή επέτειο, με όραμα και ακλόνητες αξίες, το Κίνημά μας οδεύει στα γνώριμα μεταπολιτευτικά χνάρια της κοινωνικής δικαιοσύνης, του εκσυγχρονισμού και της προόδου. Για εμάς στο ΠΑΣΟΚ, η συμμετοχική δημοκρατία είναι σήμερα μονόδρομος. Η συμμετοχή όλων των μελών της κοινωνίας σήμερα είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία για να εξασφαλισθεί η αναζωογόνηση του δημόσιου χώρου και κατά συνέπεια η ευημερία των πολιτών. Με αφορμή τη γιορτή αυτή για το Κίνημά μας καλούμε όλους τους πολίτες να συστρατευτούν για να γίνει απτή πραγματικότητα η αλλαγή σελίδας που ζητά ο τόπος.

Το ΠΑΣΟΚ του σήμερα, ενωμένο, με αντανακλαστικά που ανταποκρίνονται επάξια στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες είναι έτοιμο να κλείσει τη δεξιά μεταπολιτευτική παρένθεση στη χώρα μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να προσφέρει. Είμαστε εδώ, παρόντες, για να χαράξουμε και πάλι νέους ορίζοντες, νέα πνοή και ελπίδα στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Το μέλλον της Ελλάδας είναι στα χέρια μας, στα χέρια κάθε Έλληνα πολίτη! Η ισχυρή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι στο χέρι τους!

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 5 Σεπ 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ