- banner1


Η προκήρυξη εκλογών σηματοδοτεί την κορύφωση της μεγάλης προσπάθειας του ΠΑΣΟΚ να τερματίσει τον πολιτικό και τον κοινωνικό μαρασμό της ζωής του τόπου και να διασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας. Η ακυβερνησία των τελευταίων μηνών είναι απόρροια μιας κυβέρνησης αδύναμης να χειριστεί τόσο την οικονομική κρίση όσο και την σωρεία προβλημάτων που συσσώρευσε στον τόπο.
Η μάχη που έχουμε μπροστά μας δεν είναι μεταξύ δύο κομμάτων ή δύο αρχηγών. Είναι μια μάχη καθοριστική για το μέλλον της χώρας μας, κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ γνωρίζουμε τα προβλήματα, έχουμε την εμπειρία και τις λύσεις. Και θα τις τολμήσουμε! Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, στις δυνάμεις της πατρίδας μας και των πολιτών της.
Όλοι μαζί, με τον Πρόεδρο του Κινήματος μας Γ. Παπανδρέου, θα δώσουμε αυτή τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις. Για να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα, για να κάνουμε το πρώτο βήμα μπροστά, το βήμα που θα μας οδηγήσει στην έξοδο από την οικονομική κρίση. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, μαζί είναι βέβαιο ότι θα πετύχουμε!
Προσωπικός μου στόχος είναι να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας, να προσφέρω με τις τοποθετήσεις και τις παρεμβάσεις μου στην πρόοδο του τόπου μας τα επόμενα χρόνια. Με σαφές σχέδιο και βιώσιμες προτάσεις, με ειλικρίνεια και ευθύτητα ήρθε η ώρα που περιμέναμε… να παλέψουμε για τα κοινά μας όνειρα. Είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή μάχης!


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 5 Σεπ 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ