- banner1


Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Φαρμάκη χθες το πρωί επισκέφθηκε την πληγείσα από το χαλάζι περιοχή της Νεμέας. Το χωριό Λεόντιο επλήγη από την χαλαζόπτωση της Κυριακής και οι κάτοικοί του για μία ακόμα χρονιά είδαν τον μόχθο τους να καταστρέφεται μέσα σε λίγα λεπτά..!

Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με αγρότες του Λεοντίου και παράγοντες της περιοχής οι οποίοι της εξέφρασαν την αγωνία τους αλλά και τον φόβο ότι αναμένεται και νέα καταστροφή τις επόμενες μέρες αφού η μετεωρολογική υπηρεσία έχει δώσει βροχές και κακοκαιρία.

Έγινε μία ειλικρινής συζήτηση με τους κατοίκους του Λεοντίου που γνωρίζουν πολύ καλά πόσο κοντά τους είναι η Κατερίνα όλα αυτά τα χρόνια από την θητεία της στην νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από πολλά χείλη ακούσθηκε:

«Μην μας ξεχάσεις Κατερίνα στις 5 Οκτώβρη και θέλουμε να παλέψεις για μας στην Βουλή»

Η Κατερίνα δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα τους όπου την χρειαστούν προκειμένου να γίνει γρήγορα η εκτίμηση των ζημιών από τον ΕΛΓΑ και να προχωρήσουν οι αποζημιώσεις με δίκαιο τρόπο. Δεσμεύτηκε επίσης ότι και το ΠΑΣΟΚ θα σταθεί δίπλα τους και αυτή θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να αποζημιωθούν οι άνθρωποι χωρίς κομματικές ή κοινωνικές διακρίσεις.

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 10 Σεπ 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ