- banner1


Επιμένω στην κοινή λογική. Ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας πρέπει να είναι, θα είναι, υπεύθυνος με τον εαυτό του, την παράταξή του και προπάντων με τους πολίτες. Δεν είναι δυνατόν ένας πρωθυπουργός να αποδίδει την κακή εικόνα της κυβέρνησής του στα πρόσωπα που τον περιβάλλουν. Εάν αυτό ισχύει έστω και στο ελάχιστο, η κοινή λογική το επιτάσσει, να υπάρχουν ριζικές αλλαγές στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ελληνικός λαός αναμένει… για να κρίνει. Πάνω από όλα όμως απαιτεί ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας να διαθέτει τόλμη και πειστικά επιχειρήματα, να εμπνέει στον πολίτη εθνική αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Το αντίθετο δηλαδή από τη χθεσινή τηλεοπτική εμφάνιση του Πρωθυπουργού.

Το ΠΑΣΟΚ στέκεται όχι απέναντι, αλλά πλάι στον ελληνικό λαό, με συγκεκριμένες προτάσεις για τη διασφάλιση της εθνικής μας ανάτασης, για το εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Το ψηφοδέλτιο νίκης του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει τη δέσμευση του προέδρου του Κινήματός μας Γ. Παπανδρέου για επένδυση σε νέα πρόσωπα, για μια κυβέρνηση απαλλαγμένη από στοιχεία αλαζονείας,  για μια αυριανή κυβέρνηση που θα κατανοεί και θα απαντά στις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών.

Το ΠΑΣΟΚ απαντά έμπρακτα στην ανάγκη των πολιτών που διψούν για μια άλλη κυβέρνηση, για μια άλλη Ελλάδα… καλύτερη, δικαιότερη. Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από έναν πρωθυπουργό που απολογείται.

Έχουμε ανάγκη από έναν πρωθυπουργό που δεν περιορίζεται στο να οραματίζεται, ο επόμενος πρωθυπουργός πρέπει να μπορεί να πραγματοποιεί.

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 11 Σεπ 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ