- banner1




Τώρα, η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Ο Ελληνικός λαός δεν έχει ούτε μία μέρα για χάσιμο. Στις 5 του Οκτώβρη, η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή. Μια σταθερή κυβέρνηση, που θα σηκώσει αμέσως τα μανίκια για να αλλάξει πορεία η χώρα.

Θέλει δουλειά, πολλή δουλειά. Δεσμεύομαι να μπω μπροστά. Απέναντι στο πελατειακό σύστημα που μας πληγώνει, εγγυώμαι ένα κράτος δικαίου, ισοπολιτείας και ευνομίας. Ένα κοινωνικό κράτος, που θα μας αντιμετωπίζει όλους με τον ίδιο σεβασμό.

Δεσμεύομαι να ματώσουμε, εγώ και η κυβέρνησή μου, στη μάχη κατά της διαφθοράς και της ανομίας, που μας πνίγουν όλους. Να ξεκινήσουμε την ανάταξη της οικονομίας και να βάλουμε τάξη στα δημόσια οικονομικά. Να κάνουμε πραγματικότητα την πράσινη ανάπτυξη. Δουλειές, ανάπτυξη, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Πάνω σ' αυτές τις δεσμεύσεις απευθύνω σήμερα προσκλητήριο. Προσκλητήριο ενότητας όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων. Αυτό το προσκλητήριο ενότητας δεν σταματά στις 4 Οκτωβρίου. Αφορά και την επόμενη μέρα.

Με τη δική σας ψήφο, από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, προτίθεμαι να καλέσω όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις του τόπου σε συνεννόηση για τα αυτονόητα. Αυτά που επιτέλους πρέπει να κάνουμε πράξη.

Ξέρω ότι υπάρχουν πολίτες, που εμείς οι ίδιοι οι πολιτικοί, τούς κάναμε κυνικούς. Πολίτες που λένε ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να σας αποδείξω το αντίθετο. Τη δύναμη να συγκρουστώ με κάθε κατεστημένο, κάθε αντίληψη που μας πάει πίσω και μας κρατά αιχμάλωτους στο παρελθόν.
Θα το κάνω, με όποιο κόστος. Και σας διαβεβαιώ, ότι μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της χώρας. Μαζί μπορούμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια πολύ καλύτερη Ελλάδα, μια πιο δίκαιη Ελλάδα.
Γι' αυτούς τους λόγους, η κάθε ψήφος την Κυριακή είναι καθοριστική. Καθοριστική για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας.



Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 29 Σεπ 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ