- banner1



ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η ανοικτή συγκέντρωση της υποψήφιας Βουλευτού Κορινθίας κ. Κατερίνας Φαρμάκη την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο Κιάτο.

Οι πολίτες την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και ζεστασιά.
    

Η υποψήφια Βουλευτής στην ομιλία της επεσήμανε ότι «είναι μια κρίσιμη ώρα για τον τόπο και την τύχη των επόμενων γενεών». Παρουσίασε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, για να βγει η χώρα και η Ελληνική Κοινωνία από την δεινή κατάσταση στην οποία την έχει οδηγήσει η πολιτική της Κυβέρνησης και μετέδωσε το μήνυμα της αισιοδοξίας για το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου.

Η πολιτική ομιλία της κ. Φαρμάκη κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή των πολιτών οι οποίοι την διέκοπταν συνεχώς , χειροκροτώντας την.

Η υποψήφια Βουλευτής Κορινθίας έδωσε βαρύτητα στα μεγάλα προβλήματα που βιώνει ο αγροτικός κόσμος σήμερα και ζήτησε την εμπιστοσύνη και των Σικυωνίων ώστε να αναδειχθεί η πρώτη γυναίκα Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία.

Θερμό ήταν το χειροκρότημα του ακροατηρίου όταν η Κατερίνα Φαρμάκη αναφέρθηκε στην υποστήριξη της υποψηφιότητάς της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην δυναμική ολόκληρου του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία.

Με συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης , δεσμεύτηκε πως θα είναι δίπλα στους πολίτες, κοντά στα προβλήματά τους , απλά, ανθρώπινα, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, προσπαθώντας με έργα και απτές αποδείξεις , για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κορινθίας.
Αυτή την σχέση εμπιστοσύνης , ζήτησε από τους πολίτες του Κιάτου να επιβεβαιώσουν με την ψήφο τους στις 4  Οκτωβρίου.

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 29 Σεπ 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ