- banner1


Το ζητούμενο από τις κυβερνήσεις που θέλουν να λέγονται αποτελεσματικές, το ζητούμενο από τους πολιτικούς που θέλουν να μπορούν να κοιτούν τον πολίτη στα μάτια είναι να αποδεικνύονται δυνατοί στα δύσκολα.

Την ώρα της κρίσης ο τόπος χρειάζεται αξιόπιστες προτάσεις και λύσεις. Η ακυβερνησία δεν χωρά στην ορθή, την αξιόπιστη πολιτική. Και πόσο μάλλον δεν χωρά στην παρούσα χρονική συγκυρία. Διανύουμε μια εποχή στην οποία δοκιμάζεται η αξιοπιστία της πολιτικής, των θεσμών, των αξιών. Το ΠΑΣΟΚ με ισχυρή αυτοδυναμία μπορεί να εξασφαλίσει την αλλαγή σελίδας που χρειάζεται η χώρα μας.

Το Κίνημά μας, στα πλαίσια της προσπάθειας εθνικής ανάτασης που έχει αφοσιωθεί, δεν μένει σε εξαγγελίες. Προχωρά σε μέτρα πρωτόγνωρα για την προεκλογική Ελλάδα. Καμία αφισοκόλληση για καμία προεκλογική δραστηριότητα του ΠΑΣΟΚ και των υποψηφίων του. Για να προστατεύσουμε το περιβάλλον από περιττή σπατάλη, για να περιοριστούμε σε πόρους μόνο από κρατική χρηματοδότηση και συνδρομές μελών.

Υποσχεθήκαμε διαφάνεια σε όλα και αρχίζουμε από εμάς. Κάθε υποψήφιος υποχρεούται να υποβάλλει δήλωση «πόθεν έσχες». Το Κίνημά μας θα δημοσιοποιήσει αναλυτική και εξειδικευμένη κατάσταση κάθε εσόδου αλλά και κάθε δαπάνης. Κάθε σχετικό έγγραφο θα δημοσιοποιηθεί.
Αναγνωρίζουμε την ανάγκη για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που κρατά στο χέρι του το μέλλον του τόπου, που συγκρίνει και κρίνει για την ψήφο της 4ης Οκτωβρίου. Προτείνουμε για την τηλεοπτική συζήτηση στο επίπεδο των πολιτικών αρχηγών τη συμφωνία όρων που επιτρέπουν τον άμεσο διάλογο, τη συμμετοχή των πολιτών και την αναβάθμιση της ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης. Δεν υπάρχουν περιθώρια να συνεχίσουμε να εμμένουμε στην απαξιωμένη, στη συνείδηση των πολιτών, διαδικασία debate του παρελθόντος.

Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με τις δυνάμεις, τις νοοτροπίες που κρατούν την πατρίδα μας δέσμια των λανθασμένων επιλογών της. Είμαστε αδιαπραγμάτευτοι.

Το ΠΑΣΟΚ δεν παζαρεύει το μέλλον του τόπου !

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 10 Σεπ 2009
categories: | edit post

1 Responses to Το ΠΑΣΟΚ δεν παζαρεύει το μέλλον του τόπου !

  1. Ολοι μαζι για την νικη απο το καταπρασινο Καμαρι,Λουτρο & Ξυλοκαστρο.
    Με εκτιμιση
    Πλασσαρας Ξενοφων

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ