- banner1


Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος. Στην τελευταία ΔΕΘ της Κυβέρνησης Καραμανλή όλα τα μάτια είναι στραμμένα εκεί, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για να απογοητευθούν ακόμη μια φορά από έναν Πρωθυπουργό που εμφανίζεται αμετανόητος και αναξιόπιστος, που αδυνατεί να αποδεχθεί ότι «δεν φταίνε πάντα οι άλλοι», και κυρίως ότι δεν φταίνε οι πολίτες.
Η ΔΕΘ του 2009, μια ανάσα πριν τις εκλογές, η τελευταία ΔΕΘ της Κυβέρνησης Καραμανλή, θα δώσει στους πολίτες την ευκαιρία να συγκρίνουν και να κρίνουν. Η φετινή ΔΕΘ βρίσκει το Κίνημά μας σε πλήρη ετοιμότητα να κυβερνήσει, να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για την αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη ο τόπος. Στη φετινή ΔΕΘ ο αρχηγός του Κινήματός μας θα αναπτύξει το επιχειρησιακό μας σχέδιο, με ποια σειρά και πώς θα κάνουμε αυτά που λέμε πράξη. Λέγοντας όλη την αλήθεια, σε ήπιους τόνους, με σαφήνεια υπευθυνότητα. Γιατί την αλήθεια δεν χρειάζεται να τη φωνάξεις. Οι πολίτες την διαισθάνονται και την αναγνωρίζουν.
Οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου δεν πρέπει επουδενί να μετατραπούν σε κοκορομαχία. Το προεκλογικό κλίμα στη χώρα μας ήρθε επιτέλους η ώρα να ωριμάσει. Οι εκλογές αυτές θα κρίνουν το μέλλον μας, οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν ποιος μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα την οικονομική κρίση, ποιες ιδεολογικές αντιλήψεις του εκφράζουν ουσιαστικότερα. Αυτή η μάχη δεν είναι μια μάχη μεταξύ δυο παρατάξεων ούτε μεταξύ πολιτικών αρχηγών, είναι μια μάχη για την Ελλάδα. Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουμε καλά.
Μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ξέρει και μπορεί να εγγυηθεί την εθνική ενότητα, την εθνική ανάταση για την οποία διψά ο τόπος. Η σημερινή Κυβέρνηση είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι αδυνατεί να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την τόνωση της οικονομίας και την παράλληλη στήριξη του πολίτη, του πολίτη του μεσαίου και χαμηλού εισοδήματος, που κατά τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είδε το εισόδημά του και το όραμά του για μια καλύτερη Ελλάδα να συρρικνώνεται.
Οι πολίτες μας κοιτούν κατάματα. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν ως αυριανή Κυβέρνηση μας γεμίζει ικανοποίηση, μα πάνω από όλα μας γεμίζει ευθύνες. Ευθύνες να υλοποιήσουμε το όραμά μας στο έπακρο. Ευθύνες να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, σηκώνουμε τα μανίκια και συγκρουόμαστε με τόλμη και αποφασιστικότητα, ενάντια όσων θέλουν να κρατούν την Ελλάδα μας πίσω, δέσμια των λανθασμένων επιλογών της. Μαζί μπορούμε να νικήσουμε! Ξεκινάμε αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια ανάτασης… Μαζί για το μέλλον… Σήμερα!

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 7 Σεπ 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ