- banner1


Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου και τα όργανα του κόμματος για την ξεχωριστή τιμή που μου έκαναν να μου εμπιστευτούν για δεύτερη φορά θέση στο ψηφοδέλτιο νίκης της Κορινθίας.

Ένα ψηφοδέλτιο που εξασφαλίζει την ιστορική συνέχεια του ΠΑΣΟΚ αλλά και περιέχει μία εξαιρετική δυναμική για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που ζητά ο λαός μας.

Μαζί με τους συντρόφους μου θα δώσουμε ένα ευγενή πολιτικό αγώνα για την νίκη και την κυβερνητική αλλαγή.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συνυποψήφιους ότι όσο με αφορά θα κινηθώ με αληθινή συντροφική αλληλεγγύη και αγάπη για τον όμορφο κοινό μας αγώνα.
Θεωρώ ότι όλοι είναι ικανοί να εκπροσωπήσουν την Κορινθία και να βοηθήσουν τον απλό πολίτη που έχει μείνει στο περιθώριο των εξελίξεων.

Η χώρα έχει ανάγκη το ΠΑΣΟΚ για να ξεφύγει από την μεγάλη κρίση που έχει γονατίσει τους χαμηλόμισθους,τους συνταξιούχους και τους αγρότες.

Στην Κορινθία αυτές τις μέρες ζούμε την μεγάλη αλλαγή που έρχεται. Στις πόλεις και τα χωριά οι συμπατριώτες μας περιμένουν τον λυτρωτικό λόγο από το ΠΑΣΟΚ αλλά και μας δίνουν να καταλάβουμε ότι αναλαμβάνουμε απέναντι τους ιστορική ευθύνη.
Για μένα που δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής η εκλογική διαδικασία είναι αληθινή χαρά γιατί μου δίνεται η δυνατότητα της επικοινωνίας με τους Κορίνθιους με τους οποίους έχουμε δώσει κοινές μάχες στα πλαίσια της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.

Οι πολίτες περιμένουν από τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ να δηλώσουν με τα λόγια αλλά και τις πράξεις τους ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ τα λάθη του παρελθόντος.
Από την συμπεριφορά μας πολύς κόσμος περιμένει να δει αν όντως έμειναν στο παρελθόν οι αλαζονικές πρακτικές, οι παραγοντισμοί και τα συντροφικά μαχαιρώματα.

Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε και εμείς αλλάξαμε γιατί πιστεύουμε στον πρόεδρο αλλά και στην απαίτηση των μελών μας για την αλλαγή όλων.
Ξεκινάμε ένα όμορφο αγώνα από την μία άκρη της Κορινθίας στην άλλη για να μεταφέρουμε το μήνυμα της αλλαγής, για να καταθέσουμε τις προτάσεις του κόμματος για έξοδο από την κρίση. Για να ακούσουμε τα προβλήματα του πολίτη.Να μιλήσουμε πολιτικά.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Για έναν έντιμο αγώνα με σεβασμό στους συνυποψήφιους και τους πολίτες

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ


Την ευθύνη να εκπροσωπήσω την Κορινθία στην Βουλή με όλη την δύναμη της ψυχής μου και να ανταποκριθώ στην αγάπη και την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας.

Σας καλώ στον κοινό αγώνα για την νίκη και την αλλαγή.

Καλώ την Κορινθία να εμπιστευτεί τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 11 Σεπ 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ