- banner1



Μας χωρίζουν λίγα εικοσιτετράωρα από την τελεσίδικη απόφαση του Κορινθιακού λαού. Όλα δείχνουν και επιβεβαιώνονται καθημερινά στην πράξη,  ότι το ΠΑΣΟΚ αποκτά νέες δυνάμεις που δημιουργούν ένα κλίμα σαρωτικής νίκης. Ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι, θεωρούν δεδομένο ότι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ένας πρωθυπουργός από τον οποίο η χώρα μας δεν περιμένει απλά να είναι καλύτερος από τον Καραμανλή, αλλά να συνεχίσει την μεγάλη παράδοση της οικογένειας των Παπανδρέου, που δημιουργούν στην Ελλάδα ιστορικές τομές και μεγάλες κοινωνικές αλλαγές.

Ο λαός της Κορινθίας έχει αποφασίσει και έχει κρίνει οριστικά, δίνοντας μεγάλη εκλογική νίκη στο ΠΑΣΟΚ της Κορινθίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει κανείς από όλους μας να εφησυχάσει μέχρι την Κυριακή το βράδυ που θα κλείσουν οι κάλπες.

Κάθε ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ένα ακόμα βήμα προς την αυτοδυναμία, αλλά και στήριξης των μεγάλων αλλαγών που ευαγγελιζόμαστε.

Θα ήθελα σήμερα απευθυνόμενη στους Κορίνθιους και στις Κορίνθιες, να τους ζητήσω να επιλέξουν μια γυναίκα που έχει δώσει δείγματα γραφής στον επαγγελματικό στίβο ως επιστήμονας, στον οικογενειακό στίβο ως μητέρα, αλλά και στον πολιτικό στίβο.
Η θητεία μου στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση για δύο συνεχόμενες τετραετίες, μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, αλλά πολύ περισσότερο με τους απλούς πολίτες για τα προβλήματα που δεν τους επιτρέπουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και δεν αφήνουν την Κορινθιακή οικονομία να αναπτυχθεί.

Δώσαμε μαζί κοινούς αγώνες για την διάβρωση των ακτών, για την προστασία των δασών, για την επίλυση του προβλήματος των σκουπιδιών, για την διαφάνεια, αλλά και για τις απαραίτητες αλλαγές στη δημόσια διοίκηση του νομού.

Ένας αγώνας που έχει εκτιμηθεί και δεν είναι τυχαίο ότι από τη μία άκρη της Κορινθίας έως την άλλη, βιώνω καθημερινά ένα κλίμα αγάπης και εκτίμησης.

Κορίνθιοι και Κορίνθιες, μέχρι σήμερα δεν πρόδωσα ούτε μία στιγμή την εμπιστοσύνη σας. Όπου με τάξατε, πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις.

Δεν θα σας προδώσω και δεν θα σας εγκαταλείψω και από τη θέση της Βουλευτού Κορινθίας, αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες που μου αναλογούν για τη νέα πορεία της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Θα είμαι δίπλα σας κάθε στιγμή.
Ο μεγάλος αγώνας για όλους μας μόλις τώρα ξεκινά. Έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας και θα αγωνιστούμε γι' αυτό.

Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ για τη στήριξη αλλά και για την αγάπη με την οποία με έχετε περιβάλλει σε όλη την προεκλογική περίοδο.
Μέχρι την Κυριακή το βράδυ σας καλώ όλους να μην εφησυχάσουμε ούτε στιγμή.

Οι ώρες είναι για όλους μας κρίσιμες.

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 1 Οκτ 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ