- banner1



Ο Κορινθιακός λαός μίλησε και η φωνή του ακούστηκε πολύ δυνατή. Ήταν μια φωνή αγανάκτησης από τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι διαπίστωσαν τα τεράστια αδιέξοδα στα οποία είχε οδηγήσει τη χώρα σε όλα τα επίπεδα, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η συντριπτική διαφορά των 10 μονάδων του ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ.  είναι η μεγαλύτερη ευθύνη που αναλαμβάνει το κόμμα μας για να οδηγήσει την πατρίδα σε τροχιά ανάπτυξης και να ξαναδημιουργήσει τις προϋποθέσεις για καλύτερη ποιότητα ζωή σε όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από το κόμμα που επέλεξαν στην κάλπη.

Σήμερα οφείλουμε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να επαναλαμβάνουμε μονότονα αυτό που μας ζητούσε ο κόσμος σε όλη την προεκλογική περίοδο. Όχι άλλα λάθη.

Οφείλουμε να τιμήσουμε την λαϊκή εντολή,  όσοι εκλεχθήκαμε βουλευτές και όσοι θα διαχειριστούν κυβερνητική εξουσία. Δεν αρκεί ένα ευχαριστώ, έστω και αν αυτό προέρχεται από τα βάθη της καρδιάς μου, στους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν αντιπρόσωπό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Από σήμερα κρίνομαι και εγώ
. Θέλω μόνο να επαναλάβω προς κάθε Κορίνθιο και κάθε Κορίνθια ότι δεν θα τους εγκαταλείψω ούτε μια στιγμή.

Η Κατερίνα Φαρμάκη, βουλευτής πλέον του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι και σήμερα και αύριο και πάντα η Κατερίνα για όσους την αγάπησαν και την εμπιστεύτηκαν, αλλά και για όλους τους Κορίνθιους, ανεξάρτητα από τις κομματικές επιλογές τους.

Από σήμερα ξεκινά ο μεγάλος μας αγώνας.

Ο Θεός να βοηθήσει την πατρίδα μας και την Κορινθία και να μας έχει όλους καλά.

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 5 Οκτ 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ