- banner1



Η κα Αικατερίνη Φαρμάκη – Γκέκη, Βουλευτής Ν. Κορινθίας, παραβρέθηκε στη εορτή του Αγ. Αρτεμίου προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από χρόνια απαξίωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, έφθασε η  στιγμή να κάνουμε μια νέα αρχή.

Την ώρα που η εγκληματικότητα αυξάνεται αλματωδώς, την ώρα που η ανεξέλεγκτη μετανάστευση δημιουργεί σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, την ώρα που οι φυλακές υπολειτουργούν και το σωφρονιστικό σύστημα βρίσκεται σε αδυναμία να αντιμετωπίσει τις ανάγκες που παρουσιάζονται, την ώρα που η ανασφάλεια των πολιτών κυριαρχεί, η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και όλα τα στελέχη του, καλούμαστε να δημιουργήσουμε ξανά σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στους Έλληνες αστυνομικούς και στους πολίτες.

Μακριά από κορώνες και λαϊκισμούς, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην προσπάθεια των έντιμων αστυνομικών, δεσμευόμαστε για μια αστυνομία σύγχρονη, αξιόμαχη και εκπαιδευμένη, η οποία δεν θα χρησιμοποιείται ως άλλοθι για την ανεπάρκεια μιας αδιάφορης και ανίκανης διακυβέρνησης, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Η νέα κυβέρνηση εξήγγειλε πολύ συγκεκριμένα μέτρα που θα αναδιοργανώσουν την Ελληνική Αστυνομία και θα θέσουν περισσότερους αστυνομικούς στη μάχη κατά της εγκληματικότητας. Ελπίζουμε οι πολίτες να σταθούν αρωγοί και συμμέτοχοι σε αυτήν την προσπάθεια μας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον τους και με προτεραιότητα την ασφάλεια τους σε ολόκληρη τη χώρα».

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 20 Οκτ 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ