- banner1



Σάλος έχει δημιουργηθεί από την απόφαση της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να καταργήσει το πρόγραμμα STAGE για το δημόσιο, σύμφωνα με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Η απόφαση αυτή έχει κόστος. Είναι όμως απαραίτητη για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στην κυβέρνηση της χώρας μας. Καμία οπισθοχώρηση από τις θέσεις μας που προεκλογικά τέθηκαν υπόψη του ελληνικού λαού και κρίθηκαν.

Εντύπωση δεν προκαλεί η γνωστή και αναμενόμενη αντίδραση των αριστερών κομμάτων. Εντύπωση προκαλεί -και ΜΕΓΑΛΗ μάλιστα- η εμφάνιση των υπαιτίων, οι οποίοι και με περίσσιο θράσος υπερασπίστηκαν την εγκληματική τους πολιτική απέναντι στους εργαζομένους στα προγράμματα αυτά και την ξεκάθαρη και αναμφισβήτητη παραβίαση της κοινοτικής νομοθεσίας προς άγρα εκλογικής πελατείας.

Ο κύριος Παυλόπουλος και ο κύριος Βερναδάκης προφανώς δεν γνωρίζουν την έννοια της λέξης «αυτοκριτική», «ευθύνη», «αλήθεια». Όμως, με τον τρόπο αυτό πορεύτηκε η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση: με τη νοοτροπία του Μαυρογιαλούρου, του τοπικού κομματάρχη, της εξυπηρέτησης της κομματικής πελατείας.

Οι υπεύθυνοι μιας πολιτικής αναξιοκρατίας, αδιαφάνειας και κυρίως εκμετάλλευσης των νέων ανθρώπων δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τα λάθη τους. Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι με αναχρονιστικές μεθόδους εξαγοράς ψήφων δεν γίνεται πλέον πολιτική. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι ανεύθυνες πρακτικές τους κρίθηκαν και κατακρίθηκαν από τον ελληνικό λαό, που επέλεξε ένα νέο ξεκίνημα απέναντι στη μούχλα των ιδεών τους.

Το ΠΑΣΟΚ με υπευθυνότητα επιλέγει να θέσει τέρμα στον εργασιακό μεσαίωνα των STAGE. Οι νέοι μας δικαιούνται ένα ασφαλέστερο εργασιακό μέλλον. Τα προγράμματα μαθητείας δεν είναι μέθοδος διορισμού «από το παράθυρο», αλλά τρόπος απόκτησης μορίων για τον διορισμό στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ.

Δεν θα καταστήσουμε τους νόμους την «προκρούστεια κλίνη» για το βόλεμα των ημετέρων. Σεβόμαστε τους νέους εργαζομένους, σεβόμαστε τους θεσμούς, προστατεύουμε την αξιοκρατία και τη διαφάνεια.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι κυβέρνηση ολίγων εβδομάδων. Ας την αφήσουν να εφαρμόσει την πολιτική της, την ώρα μάλιστα που οι κύριοι της Νέας Δημοκρατίας είχαν απεριόριστη χρονική περίοδο χάριτος, της οποίας μάλιστα έκαναν και κατάχρηση.

Γιατί το πολιτικό θράσος έχει και τα όρια του!!!

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 26 Οκτ 2009
categories: | edit post

1 Responses to ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ !!!

  1. TA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ STAGE ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟ EXOYN HMEΡOMHNIA ΛΗΞΕΩΣ ΣΗΝΕΠΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟΛΥΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ STAGE (ΠΟΥ ΓΕΜΗΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) ΟΡΘΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.-

    dafaliasnikos@yahoo.gr

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ