- banner1



Χαιρετισμός για την έναρξη των μαθημάτων της Σχολή Επιμόρφωσης Γονέων για 7η συνεχή  χρονιά :

« Χαιρετίζω εγκάρδια την έναρξη των φετινών μαθημάτων της Σχολής Επιμόρφωσης Γονέων, που διοργανώνεται για 7η χρονιά από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας .

Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια  έχει αποκτήσει ευρύτατη κοινωνική αποδοχή και παρουσιάζει ολοένα και αυξανόμενη συμμετοχή από τους πολίτες της Κορινθίας, διότι ανταποκρίνεται στην ανάγκη της τοπικής κοινωνίας για ενημέρωση και στήριξη της ελληνικής οικογένειας.

Για άλλη μια χρονιά διακεκριμένοι επιστήμονες με τις συμβουλές τους σε θέματα παιδαγωγικής, ψυχολογίας και ιατρικής επιμορφώνουν και πληροφορούν τους γονείς που μέσα από την ανοιχτή και ζωηρή συζήτηση που διεξάγεται στα πλαίσια της σχολής επιμόρφωσης, ανακαλύπτουν λύσεις και διεξόδους στα δικά τους προσωπικά οικογενειακά προβλήματα.

Εξάλλου η  επιτυχία της σχολής γονέων αποτελεί μεγάλη απόδειξη πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να συμβάλλει έμπρακτα στην βελτίωση της καθημερινότητας  των πολιτών με στοχευμένες παρεμβάσεις.

Καλώ λοιπόν, τους γονείς του νομού μας αλλά και κάθε πολίτη που αναζητά ευρύτερη ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες να συμμετέχουν στα διεξαγόμενα μαθήματα. Ελπίζω και προτρέπω παρόμοιες πρωτοβουλίες με κοινωνικό περιεχόμενο να αναλαμβάνονται με μεγαλύτερη συχνότητα από την τοπική αυτοδιοίκηση και προτρέπω τους θεσμικούς τοπικούς παράγοντες να  τις υποστηρίζουν θερμά. »

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 5 Νοε 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ