- banner1



Ανταποκρινόμενη στις εύλογες και δίκαιες διαμαρτυρίες των αμπελοπαραγωγών για τις  καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην καταμέτρηση των ζημιών που έχουν υποστεί λόγω της έλλειψης γεωπόνων εκ μέρους του ΕΛΓΑ, η κυρία Αικατερίνη Φαρμάκη – Γκέκη, βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Κορινθίας, επισκέφθηκε εσπευσμένα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου συναντήθηκε με τον υφυπουργό κύριο Μιχάλη Καρχιμάκη.
   
Η κυρία Φαρμάκη μετέφερε την αγωνία των αγροτών της Κορινθίας για την ταχεία υλοποίηση της δέσμευσης της κυρίας υπουργού, η οποία διατυπώθηκε και στην σύσκεψη με τους προέδρους των ΕΑΣ, του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας κ.Μπεγλίτη και τους βουλευτές του νομού, για την διάθεση επιπλέον γεωπόνων στο Νομό, προκειμένου να ολοκληρωθεί χωρίς καθυστέρηση η καταμέτρηση των ζημιών στη σουλτανίνα, στην κορινθιακή και στα οινοστάφυλα.

Η κα Φαρμάκη έλαβε τις διαβεβαιώσεις του κυρίου Καρχιμάκη ότι είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια, και τη διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα σταλούν επιπλέον γεωπόνοι για τον σκοπό αυτό στο νομό μας.

Η κυρία Φαρμάκη διαπίστωσε από την επαφή της με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για την επίλυση των ζητημάτων των αγροτών σε όλη τη χώρα, τα οποία άφησε ανοιχτά η απελθούσα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ο επείγων χαρακτήρας όλων των ζητημάτων δημιουργεί εύλογη αγωνία εκ μέρους των αγροτών μας, όμως οι εργώδεις προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου να επαναφέρουν σε λειτουργία τις παραλυμένες δομές του υπουργείου, θα είναι σύντομα χειροπιαστές.

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 13 Νοε 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ