- banner1



Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας των ενόπλων δυνάμεων, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Κορινθίας, Αικατερίνη Φαρμάκη - Γκέκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, διαχρονικά και κάτω από οριακές ιστορικές συγκυρίες,  έχουν επανειλημμένα αποδείξει το υψηλό τους φρόνημα και τις ιδιαίτερες ικανότητες τους.

Το αξιόμαχο δυναμικό τους μας έχει κάνει περήφανους με την φιλοπατρία του, την αφοσίωση του στο καθήκον, την πίστη του σε πατροπαράδοτες αξίες και την προσήλωση του στην δημοκρατία.

Η πλούσια ελληνική ιστορία δεν θα ήταν η ίδια χωρίς την προσφορά των στρατιωτικών μας δυνάμεων. Σήμερα τιμούμε όσους υπηρέτησαν και υπηρετούν στα σώματα των ενόπλων δυνάμεων, όσους αγωνίστηκαν για το κοινό καλό με αυτοθυσία και ηρωισμό, όσους με συνέπεια και πειθαρχία ανέδειξαν ως κορυφαία αποστολή τους την υπεράσπιση της Ελλάδας.

Εύχομαι ολόψυχα οι Έλληνες πολίτες να περιβάλλουν πάντοτε με σεβασμό και εμπιστοσύνη αυτούς που έχουν αναλάβει ακόμα και με κόστος ζωής, την ιερή αποστολή, που επιτελούν οι Ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας.»


Από το σχετικό Δελτίο Τύπου

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 23 Νοε 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ