- banner1



Τις ευχές της προς το νέο Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου, κύριο Φώτη Χατζημιχάλη εξέφρασε σε επιστολή της η βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Κορινθίας, Αικατερίνη Φαρμάκη – Γκέκη.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το εξής:

«Αξιότιμε Κύριε Χατζημιχάλη,

Θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιλογή σας στη θέση του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Εκ του νέου σας αξιώματος, καλείστε να επιλύσετε φλέγοντα ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ειδικότερα του Νομού Κορινθίας, που παρέμειναν εκκρεμή τα τελευταία χρόνια, αλλά και να χειριστείτε σε τοπικό επίπεδο τις κυβερνητικές εξαγγελίες στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μείζονα θέματα για την αντιμετώπιση των οποίων θέτω τον εαυτό μου στην πλήρη διάθεση σας.

Η προηγούμενη κοινοβουλευτική σας εμπειρία, οι θέσεις ευθύνης τις οποίες έχετε αναλάβει, οι οργανωτικές σας ικανότητες, η πολυετής ενασχόληση σας με τα κοινά καθώς και η βαθιά γνώση της Διοίκησης και των ζητημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκ μέρους σας, αποτελούν  εχέγγυα μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας στη νέα σας θέση.

Ευελπιστώντας στην άμεση συνεργασία μας και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.»


Από το Γραφείο Τύπου

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 10 Δεκ 2009
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ