- banner1



Αναφορικά με την ανάκληση των προκηρύξεων του Υπουργείου Πολιτισμού για 2.584 θέσεις έκτακτου ωρομίσθιου προσωπικού, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ  του Νομού Κορινθίας, κυρία Φαρμάκη – Γκέκη δήλωσε :

«Η ανάκληση των προκηρύξεων για 2.584 θέσεις ωρομίσθιου προσωπικού από το Υπουργείο Πολιτισμού αποτελεί απόδειξη ότι είναι αταλάντευτος στόχος μας να επανακτήσουν οι πολίτες την εμπιστοσύνη τους στο κράτος. Διότι μόλις πρόσφατα ψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής ο νόμος  3812/2009, ο οποίος επεκτείνει την αρμοδιότητα του ΑΣΕΠ σε όλες τις προσλήψεις στο δημόσιο, θέτει σαφείς προϋποθέσεις στις συμβάσεις έργου  και τις τερματίζει όπου προβλέπονται κενές οργανικές θέσεις.

Παρότι όλοι αναγνωρίζουμε τις μεγάλες ανάγκες των υπηρεσιών του υπουργείου πολιτισμού σε προσωπικό, ο συγκεκριμένος νόμος μας κατευθύνει με σαφήνεια για το πώς θα χειρίζεται η Πολιτεία στο μέλλον τις  προσλήψεις στο δημόσιο τομέα.

Αυτό συζητήσαμε διεξοδικά και με την κυρία Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γενική Διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, σε πρόσφατη συνάντηση μας, ώστε να συμβάλλουμε όλοι και η κυβέρνηση και οι υπηρεσίες στην αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών.»


Από το Γραφείο Τύπου

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 15 Ιαν 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ