- banner1


Μετά την πανηγυρική εκλογή του κ.Κάρολου Παπούλια στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας για δεύτερη φορά από την Ολομέλεια της Βουλής, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Κορινθίας, Αικατερίνη Φαρμάκη – Γκέκη, δήλωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ με όλη μου την καρδιά τον κύριο Κάρολο Παπούλια, ο οποίος εκλέχθηκε σήμερα σε πανηγυρική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, για δεύτερη φορά στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο κύριος Παπούλιας αποτελεί τον 3ο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας που επανεκλέγεται στο αξίωμα αυτό, μέχρι σήμερα. Κυρίως όμως, αποτελεί έναν σοβαρό και μετρημένο άνθρωπο, έναν οραματιστή πολιτικό, που σηματοδότησε με την δράση του και την πορεία του την μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας μας.

Η σημερινή πανηγυρική επανεκλογή του, που διεξήχθη σε κλίμα συναίνεσης και ευρύτατης αποδοχής,  αποτελεί απόδειξη της αναγνώρισης από τον ελληνικό λαού και τον πολιτικό κόσμο της χώρας, του πολιτικού και προσωπικού του ήθους, της πολυετούς προσφοράς του στην πατρίδα μας και της φιλοπατρίας του.

Προσωπικά τρέφω απέραντο σεβασμό στο πρόσωπο του κυρίου Παπούλια, αφενός εξαιτίας της πολιτικής του φιλοσοφίας που αποτελεί παράδειγμα για εμάς τους νεότερους και αφετέρου για το σεβασμό με τον οποίο περιέβαλε τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, υπερασπιζόμενος με πάθος και νηφαλιότητα τα εθνικά μας θέματα και εκφράζοντας γνήσια τους Έλληνες πολίτες πάνω σε μεγάλα και επίκαιρα ζητήματα όπως το ζήτημα της διαφθοράς, της προστασίας του περιβάλλοντος, της στήριξης της νεολαίας, της ενίσχυσης του αδύναμου και απλού πολίτη, της επίτευξης ευρύτερων συναινέσεων.

Εκφράζω την βεβαιότητα ότι στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμής που ζούμε, οι αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν τον κύριο Παπούλια, αποτελούν αφενός εγγύηση μιας δεύτερης πολύ επιτυχημένης θητείας του, και αφετέρου παράδειγμα της σοβαρότητας και της αξιοπρέπειας με την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα που βιώνουμε σήμερα.»


Από το Γραφείο Τύπου

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 3 Φεβ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ