- banner1


Bρίσκομαι στην δύσκολη θέση να διαψεύσω με τρόπο κάθετο και κατηγορηματικό τα ιδιαίτερα «ευφάνταστα» σενάρια, τα οποία διακινούνται από συγκεκριμένους κύκλους της Δημοτικής Αρχής Λουτρακιου, σύμφωνα με τα οποία δήθεν εγώ «κινώ τα νήματα» προκειμένου να συνενωθεί ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας με τον Δήμο Κορινθίων !

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κάθε πολίτης, η ανωτέρω φαντασιοπληξία, που πλήττει ευθέως και βάναυσα την προσωπικότητα μου και την πολιτική μου πορεία δεν θα μπορούσε ποτέ να μείνει αναπάντητη από εμένα.

Για τον λόγο αυτό ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ:

1ον     ότι κατά την διάρκεια της συμμετοχής μου στα κοινά ουδέποτε αναμείχθηκα σε πολιτικές ίντριγκες και κομματικά παιχνίδια και ουδέποτε ενεπλάκη το όνομα μου με μικροκομματικές επιδιώξεις κατά τον οποιονδήποτε τρόπο.
Προκαλώ δε, τον οποιονδήποτε έχει στοιχεία για το αντίθετο να τα φέρει στη δημοσιότητα.

2ον    ότι δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα μου η προσπάθεια να επηρεάσω «πίσω από τις κουρτίνες» την οποιαδήποτε πολιτική απόφαση. Η πολιτική μου σταδιοδρομία είναι διάφανη και είναι σε όλη την Κορινθία γνωστό ότι έχω πάντοτε και την παρρησία και τη δύναμη να εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου εκεί που πρέπει, ενώπιον των θεσμικά αρμοδίων, χωρίς να υπολογίζω πολιτικό κόστος ή προσωπικές συμπάθειες.

3ον    ότι δεν έχω αφενός καμία θεσμική αρμοδιότητα και αφετέρου καμία πρόθεση ποτέ να παρέμβω στη διαμόρφωση κυβερνητικών αποφάσεων σε κανένα επίπεδο.

Πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό ότι η ευθύνη για τη διαμόρφωση του νέου αυτοδιοικητικού χάρτη της χώρας αποτελεί αποκλειστικά θεσμική ευθύνη των ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη τη χώρα και του αρμόδιου Υπουργού Εσωτερικών, κυρίου Ραγκούση.

Όσοι λοιπόν, στο εξής επιχειρήσουν να εμπλέξουν το όνομα μου σε κομματικούς εκβιασμούς και πολιτικά παιχνίδια, για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, να γνωρίζουν ότι δεν θα μείνω απαθής να παρακολουθώ να διασύρεται, με ψεύδη και συκοφαντίες, η προσωπική μου αξιοπρέπεια και η πολιτική μου παρουσία.

Το αντίθετο!

ΔΙΑΨΕΥΔΩ λοιπόν, κατηγορικά τα σενάρια περί δήθεν εμπλοκής μου στη διαμόρφωση της νέας αυτοδιοικητικής δομής του Νομού Κορινθίας.

Οι έχοντες ανασφάλεια για το πολιτικό τους μέλλον, ας αναζητήσουν αλλού για αποδιοπομπαίο τράγο!



Αικατερίνη Φαρμάκη – Γκέκη


Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Κορινθίας

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 10 Φεβ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ