- banner1


Με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα εχθές το βράδυ στα Πατήσια, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Κορινθίας, Αικατερίνη Φαρμάκη – Γκέκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εχθές το βράδυ έλαβε χώρα ένα πραγματικά τραγικό συμβάν, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Είναι φανερό ότι οι τρομοκράτες έχουν στρέψει την κάννη τους κατά της κοινωνίας, αθώων πολιτών, φτωχών μεταναστών, ανήμπορων παιδιών.

Σήμερα έγινε ξεκάθαρο σε όλους ότι η μάχη κατά της τρομοκρατίας δεν είναι μια μάχη εναντίον πολιτισμών και θρησκειών, αλλά μια μάχη κατά του εγκλήματος του κοινού ποινικού δικαίου.

Στην προσπάθεια αυτή είμαστε όλοι ενωμένοι, ώστε οι πολίτες θα ζουν και να δραστηριοποιούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Στην κατεύθυνση αυτή, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έθεσε σε εφαρμογή συγκεκριμένα μέτρα που θα ενισχύσουν αυτό το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών (πχ. πρόσληψη 100 αξιωματικών ειδικών καθηκόντων, επαναφορά του Αστυνομικού της γειτονιάς, 2.000 αστυνομικοί στο δρόμο σε ομάδες δίκυκλης αστυνόμευσης, ανακατανομή των δυνάμεων στα αστυνομικά τμήματα κλπ).

Έχω εμπιστοσύνη ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συλλάβει τους αδίστακτους αυτούς δολοφόνους και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ασφαλή κοινωνία δικαίου με συμμάχους τους πολίτες και με όπλο τις αρχές και τις αξίες μας.»



Από το Γραφείο Τύπου
Της Αικατερίνης Φαρμάκη - Γκέκη


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 29 Μαρ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ