- banner1


Είναι πάντοτε ελπιδοφόρο να διαπιστώνουμε πόσο σημαντικό είναι οι βουλευτές να μεταφέρουν τη φωνή των πολιτών και τις απόψεις των κοινωνικών φορέων στην κυβέρνηση ώστε τα νομοσχέδια να γίνονται πιο ανθρώπινα και να ικανοποιούν υπαρκτά και δίκαια αιτήματα.

Απόδειξη αποτελεσματικής κοινοβουλευτικής παρέμβασης υπέρ της κοινωνίας των πολιτών ήταν και η συνεργασία του κυρίου Κώστα Γιαννόπουλου, προέδρου του ΔΣ του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της βουλευτού ΠΑΣΟΚ του Νομού Κορινθίας Αικατερίνης Φαρμάκη - Γκέκη.

Συγκεκριμένα, η κυρία βουλευτής μετέφερε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών την αναγκαιότητα να προβλεφθεί νομοθετικά η χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπά παιδιά - θύματα παιδικής κακοποίησης, παραμέλησης και εκμετάλλευσης, των οποίων πλέον την επιμέλεια και φιλοξενία έχει αναλάβει για πάνω από ένα χρόνο το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μετά τη θετική αυτή εξέλιξη, ο κύριος Γιαννόπουλος δήλωσε :

«Έπειτα από τόσα χρόνια υποσχέσεων γι' αυτό που δικαιούνται τα παιδιά, τελικά το δικαίωμά τους αυτό έγινε πραγματικότητα χάρη στην ουσιαστική παρέμβαση της Βουλευτού Κορινθίας κας Αικατερίνης Φαρμάκη - Γκέκη.

Αυτές τις ουσιαστικές παρεμβάσεις χρειαζόμαστε και ζητάμε από τους Πολιτικούς και όχι τα λόγια που γίνονται υποσχέσεις.»




Από το Γραφείο Τύπου

Της Αικατερίνης Φαρμάκη - Γκέκη


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 30 Μαρ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ