- banner1


Μετά την ανακοίνωση των μέτρων στήριξης που έλαβε το Συμβούλιο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Κορινθίας, Αικατερίνη Φαρμάκη – Γκέκη, δήλωσε:

«Η ανακοίνωση μέτρων στήριξης για την ελληνική οικονομία στα πλαίσια της Ευρωζώνης, την ημέρα της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, αποτελεί μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για την χώρα μας.

Είναι πολύ αισιόδοξο το γεγονός ότι οι συντονισμένες προσπάθειες ουσίας και ο διπλωματικός μαραθώνιος του Πρωθυπουργού, αλλά και η συστράτευση του πολιτικού μας συστήματος στην προσπάθεια αυτή, έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Από την άλλη μεριά, δεχόμαστε με ικανοποίηση την έμπρακτη εκδήλωση αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα, που επιτέλους δείχνει να πληροί το ρόλο της και να μην εγκλωβίζεται στη λογιστική μιζέρια και την πολιτική απραξία.

Πλέον όλοι οι Έλληνες πολίτες έχουμε συνειδητοποιήσει ότι για να βγούμε από το σημερινό αδιέξοδο, πρέπει να αγωνιστούμε μόνοι μας από κοινού, με σταθερότητα και συνέπεια, χωρίς μικροκομματισμούς και ιδιοτέλεια, αλλά με στόχο μια δίκαιη κοινωνία.

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κύριος Γιώργος Παπανδρέου αποδεικνύουν ότι γνωρίζουν πολύ καλά το βάρος των ιστορικών ευθυνών τους όχι μόνο να ανορθώσουν την ελληνική οικονομία, αλλά και να επιφέρουν, χωρίς να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος, εκείνες τις αλλαγές που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

Είμαι αισιόδοξη ότι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης θα επιτύχουν και ότι η προσπάθεια για έξοδο από την κρίση να αποτελέσει μια νέα ευκαιρία ανάπτυξης και προόδου για την Ελλάδα.»



Από το Γραφείο Τύπου
της Αικατερίνης Φαρμάκη - Γκέκη


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 26 Μαρ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ