- banner1



Μετά την ανακοίνωση των πραγματικά πολύ σκληρών μέτρων που καλούμαστε όλοι να υποστούμε προκειμένου να βγει η χώρα μας από το πρωτοφανές τέλμα που βιώνουμε, θα ήθελα να μιλήσω από καρδιάς σε όλους.

Δεν είναι εύκολο, ούτε ευχάριστο να ζητά μια κυβέρνηση τόσο μεγάλες θυσίες από τους πολίτες.

Αυτό όμως, που όλοι πρέπει να αντιληφθούμε είναι ότι οι θυσίες αυτές είναι αναπόφευκτες στο σημείο που βρισκόμαστε και σίγουρα αποτελούν την τραγική κατάληξη του αναξιόπιστου και επιπόλαιου τρόπου, στον οποίο βασίσαμε την ανάπτυξη μας.

Σίγουρα, όλοι μας θα υποστούμε τις συνέπειες της πολύ δυσάρεστης αυτής κατάστασης, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Όμως, μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας μας, θα σήμαινε αυτόματα την έξοδο από την ΟΝΕ, την επιστροφή στη δραχμή και την χρεοκοπία του Έλληνα πολίτη, της ελληνικής οικογένειας, με τραγικές συνέπειες για όλους μας.

Αυτό δεν θα μπορούσαμε να το επιτρέψουμε ποτέ!

Οι στιγμές που ζούμε είναι καταρχήν στιγμές περίσκεψης για το πώς φτάσαμε ως εδώ. Οι ευθύνες είναι διαχρονικές είναι αναλογικές. Το σίγουρο είναι ότι με την ανοχή μας ιδίως τα τελευταία χρόνια, προστατεύσαμε ένα σύστημα σαθρό και σάπιο, που αναπόφευκτα μας οδηγούσε στο τέλμα. Τώρα, ήρθε η ώρα η χώρα μας και ιδίως η ελληνική οικονομία να μπει στις σωστές βάσεις, να εξυγιανθεί, να απαλλαγεί από όλα όσα τις καταμαρτυρούμε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας.

Γιατί η επανεκκίνηση και η αλλαγή δεν μπορούν να γίνουν με υλικά του παρελθόντος, με τις ιδέες, αντιλήψεις και νοοτροπίες που μας οδήγησαν εδώ. Τώρα πρέπει όλοι μας, με ευθύνη και ψυχραιμία να αποφασίσουμε –ακόμα και βιώνοντας τρία επώδυνα οικονομικά χρόνια- ποια Ελλάδα θέλουμε να χτίσουμε, ποια Ελλάδα μας αξίζει, ποια Ελλάδα θέλουμε να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές, εν τέλει ποια Ελλάδα θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας.

Είναι η ποιο γενναία απόφαση που πρέπει να πάρουμε και με το πιο ακριβό κόστος. Είναι όμως, ή τώρα ή ποτέ!

Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 3 Μαΐ 2010
categories: | edit post

1 Responses to ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

  1. Αγαπητή κυρία Φαρμάκη ό κόσμος δέχεται καθημερινά απίστευτες αλλαγές στο τρόπο ζωής του και όμως εκεί πού μπορείτε να τον ανακουφίσετε δεν το κάνετε..Ή κ.υπουργός ΥΠΕΚΑ έστειλε μία ερμηνευτική εγκύκλιος περιλαμβανομένου την τεχνική έκθεση πού πραγματικά αν γνωρίζεις το σ.δ. της περιοχής σου απαιτεί γνώσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για να συμπληρωθεί.Καλούμαστε για αυτή να πληρώσουμε άγνωστο ποσό, πού και οι μηχανικοί στο site τους αδυνατούν να καταλάβουν, και περιορίζονται στα πανηγύρια για το απροσδόκητο εισοδηματικό δώρο εις βάρος του απλού κόσμου.Έλεος.Βοηθήστε τον κόσμο απο την θέση σας πιέζοντας αυτό να γίνει προαιρετικό καί ο κόσμος θα σας το χρωστάει.
    Με εκτίμηση

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ