- banner1



Θα ήθελα να εκφράσω προς όλους τους πολίτες την οδύνη μου για τα τραγικά θύματα των χθεσινών γεγονότων στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία σημάδεψαν βαθιά τις ψυχές μας.

Κανείς δεν πρέπει να αδιαφορήσει μπροστά στο μέγεθος της διαμαρτυρίας του λαού μας που εκφράστηκε εχθές σε όλη την Ελλάδα για το ότι καλείται να αναλάβει ένα τεράστιο κόστος για την σωτηρία της χώρας.

Το έχω ξαναπεί και θα το επαναλάβω σε όλους τους τόνους. Τα μέτρα που καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα στη Βουλή για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας δεν λαμβάνονται με ευχαρίστηση και με προθυμία από την κυβέρνηση. Είναι όμως εντελώς απαραίτητα για την σωτηρία της χώρας μας. Πέρα από την απόδοση ευθυνών, που είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνει, σε αυτό το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Αυτό πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό σε όλους!

Οτιδήποτε άλλο οδηγεί στην περιθωριοποίηση της χώρας, στην πτώχευση των πολιτών και στη διάλυση του κράτους.

Την ώρα που οι ευρωπαίοι εταίροι μας ψηφίζουν με αίσθημα ευθύνης για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός στήριξης με δικά τους χρήματα, εμείς οι αποδέκτες του δανεισμού τους δεν έχουμε την πολυτέλεια άλλης επιλογής. Γιατί πάνω από τις προσωπικές απώλειες του κάθε ενός, πέρα από τις ατομικές και συλλογικές ευθύνες, πέρα από το κόστος που όλοι ανεξαιρέτως θα πληρώσουμε, υπάρχει η πατρίδα. Και η σωτηρία της πατρίδας είναι πάνω από όλα!

Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 6 Μαΐ 2010
categories: | edit post

1 Responses to ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  1. Εκφράζετε την οδύνη σας για τα 3 θύματα τα τραγικά,
    μία ερώτηση εχω να σας κάνω και δεν εχω καμία αμφιβολία περί των συναισθημάτων σας.Οταν ο θάνατος τρείων ατόμων είναι τραγικός, ο οικονομικός σταγγαλισμός με συνέπεια τον σίγουρο θάνατο εκατομμυρίων συνταξιούχων τι είναι ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ??
    ΨΑΡΑΙΟΣ

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ