- banner1



Σήμερα δημοσιεύθηκαν στον τύπο δύο προκηρύξεις για την κάλυψη 18 κενών θέσεων γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, υλοποιώντας την δέσμευση της κυβέρνησης για προσλήψεις κατά προτεραιότητα στον τομέα της υγείας.

Η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, εξ αρχής είχε διαπιστώσει τα μεγάλα κενά και στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας όλων των περιφερειών, αλλά ακόμα και την πλήρη ασυδοσία που επικρατούσε γενικότερα σε όλο τον τομέα υγείας, με αποτέλεσμα και τα νοσοκομεία να μην παρέχουν στους πολίτες τις προσδοκώμενες υπηρεσίες και τα χρέη τους να είναι δυσανάλογα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Σήμερα η χώρα αναμφισβήτητα βρίσκεται σε οικονομική κρίση. Κανένας όμως, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι διαθέτει το «μαγικό ραβδί» που θα λύσει τα προβλήματα στον τομέα υγείας σε μικρό χρονικό διάστημα. Χρειάζεται όραμα, σχέδιο και σκληρή δουλειά για να ξεπεράσουμε και τις παθογένειες που τομέα της υγείας και τα μεγάλα συμφέροντα που τον λυμαίνονται .

Εμείς διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι και γνωρίζουμε τα ανοιχτά θέματα του τομέα υγείας στην Κορινθία (τα οποία και έχουν τεθεί επανειλημμένα στο Κοινοβούλιο) και ενεργούμε για την κάλυψη τους με διαδικασίες κατά προτεραιότητα, τηρώντας πλήρως τη νομιμότητα και την αξιοκρατία, και έχοντας παράλληλα, πλήρη συναίσθηση του μεγάλου δημοσιονομικού προβλήματος χώρας, αλλά και της ανάγκης νοικοκυρέματος του τομέα υγείας.

Γι αυτό δεν ακούμε αυτούς που σήμερα λαϊκίζουν και συνεχώς προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο ξεχνώντας αυτά που συνέβαινα τα προηγούμενα χρόνια. Αξίζει μάλιστα, να θυμηθούμε ότι η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας επί Νέας Δημοκρατίας, επί 5μιση χρόνια εξήγγειλε επανειλημμένα την προκήρυξη 3.000 θέσεων γιατρών, χωρίς όμως αυτό να πραγματοποιηθεί ποτέ! Όσοι λοιπόν, μιλούν για «εξαπάτηση» του ΠΑΣΟΚ προς τους πολίτες, ας κάνουν πρώτα την πολιτική τους αυτοκριτική!

Από το Γραφείο Τύπου
της βουλευτού του Ν.Κορινθίας, κ.Κατερίνας Φαρμάκη - Γκέκη


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 17 Μαΐ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ