- banner1



Το αιματηρό τυφλό χτύπημα των τρομοκρατών στην καρδιά της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε σε ολόκληρη την κοινωνία σοκ και αποτροπιασμό, αλλά και βαθιά οδύνη για τον χαμό ενός έντιμου και αξιόλογου αστυνομικού.

Η νέα γενιά των τρομοκρατών απαλλαγμένη από κάθε ιδεολογικό υπόβαθρο και με μοναδικό στόχο τον φόβο, σχεδιάζει επιθέσεις και σπέρνει βόμβες που δεν ξεχωρίζουν θύματα: από τον μικρό μετανάστη Αφγανό μέχρι τον υπασπιστή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, καθώς για τους τρομοκράτες η ανθρώπινη ζωή είναι αναλώσιμη και ασήμαντη.

Πέρα από τα κρίσιμα ερωτήματα που έχουμε όλοι για την πορεία της φονικής βόμβας μέχρι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι έλληνες πολίτες βρίσκονται απέναντι σε κάθε ενέργεια που πλήττει τη δημοκρατία και την ομαλότητα και επιδιώκει την ανομία και τη βία.

Αν οι αδίστακτοι τρομοκράτες νομίζουν ότι μπορούν να μετατρέψουν σε δίψα για αίμα την αγωνία των πολιτών για να ανακάμψει η χώρα και να ακυρώσουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, απατώνται πλάνη οικτρά!

Δεν φοβόμαστε άνανδρους δολοφόνους. Σε πείσμα τους, ο αγώνας για να δημιουργήσουμε μια πιο ασφαλή και πιο δίκαιη κοινωνία θα συνεχιστεί και τελικά θα δικαιωθεί.

Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 25 Ιουν 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ