- banner1



Την Ιη του Ιουλίου στην Αρχαία Κόρινθο τελέστηκαν με απόλυτη επιτυχία και παρουσία πολλών σεβαστών προσκεκλημένων και πιστών τα εγκαίνια του Συνεδριακού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ».

Η διώροφη οικοδομή που βρίσκεται δίπλα στον χώρο του Ιερού Προσκυνήματος των Αγίων Αναργύρων, που διαμορφώθηκε προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Ιεράς Μητροπόλεως και της τοπικής κοινωνίας, αποτελεί το τρίτο έργο μετά την επισκευή του «Οίκου Αγίας Χλόης» και την «Κροκίδειο Αίθουσα» που εμπνεύστηκε και υλοποίησε ο δραστήριος Μητροπολίτης της Κορίνθου μέσα στα τέσσερα χρόνια που ηγείται της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Κορινθίας, κ.Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη δήλωσε για τη νέα αυτή προσπάθεια της Εκκλησίας μας:

«Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου έχει την ευτυχία να ηγείται από έναν ιδιαίτερα αξιόλογο και φωτισμένο Ποιμενάρχη. Οι άοκνες προσπάθειες του να εκσυγχρονίσει τις υποδομές της Εκκλησίας μας, να φέρει κοντά στην Εκκλησία τον δοκιμαζόμενο πολίτη, να στηρίξει ηθικά και να εμπνεύσει τους νέους μας με τη χρήση των νέων τεχνολογιών αλλά και με τη γλώσσα της αγάπης και της αλήθειας, έχουν κερδίσει τον σεβασμό όλων. Ειλικρινά, θα ήθελα να συγχαρώ τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου για τον δυναμισμό και την δραστηριότητα του και να τον ευχαριστήσω ολόψυχα για την ιδιαίτερα σημαντική παρουσία και προσφορά του στην Κόρινθο.»

Από το Πολιτικό Γραφείο
της Βουλευτού του Ν.Κορινθίας κ.Κατερίνας Φαρμάκη - Γκέκη


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 2 Ιουλ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ