- banner1



Με την πλήρη εγρήγορση των δυνάμεων της κυβέρνησης απάντησε ο Πρωθυπουργός κ.Γιώργος Παπανδρέου στα μεγάλα στοιχήματα που έχει βάλει η χώρα μας στους τομείς της οικονομίας, της ανάπτυξης, των διαρθρωτικών αλλαγών που απαιτούνται για να βγει η χώρα από την ύφεση.

Ένας εντυπωσιακός ανασχηματισμός και η ενίσχυση του κυβερνητικού σχήματος αποδεικνύουν τη βούληση του Πρωθυπουργού να διορθώσει αρρυθμίες όπου παρουσιάστηκαν, να δώσει ώθηση στο κυβερνητικό έργο όπου απαιτείται και γενικώς να κινητοποιήσει όσο το δυνατό πιο έμπειρα στελέχη για να βάλουν το κράτος σε πιο γρήγορη ταχύτητα αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.

Δίνοντας έμφαση στον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, αλλά και σε επιμέρους τομείς όπως η οικονομία, η ανάπτυξη, η υγεία, η παιδεία και η κοινωνική πρόνοια, ενισχύεται το στελεχιακό δυναμικό που θα αναμετρηθεί με τα προβλήματα και δίνεται η απαραίτητη νέα πνοή που θα οδηγήσει αποτελεσματικότερα στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Αυτό και μόνο αποδεικνύει τα αντανακλαστικά ενός πρωθυπουργού που και τους πολίτες αφουγκράζεται και τα προβλήματα γνωρίζει και τις λύσεις αναζητά, ακομπλεξάριστα και δυναμικά, καθώς δεν διστάζει να αποτιμήσει την προσφορά καθενός, να ανακατέψει την τράπουλα και να μην θυσιάσει την αποτελεσματικότητα σε ανούσιες κομματικές ισορροπίες.

Χαίρομαι ιδιαίτερα, που συνάδελφοι με κοινοβουλευτική εμπειρία, νέοι αλλά και ήδη δοκιμασμένοι σε προηγούμενες κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με τα προβλήματα της χώρας και κυρίως με τις απαιτήσεις των πολιτών που θέλουν ένα κράτος που τολμά, που αλλάζει προς το καλύτερο και που τους σέβεται.


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 7 Σεπ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ