- banner1



Επιστολή απέστειλε η βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού μας, κυρία Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.Φώτη Χατζημιχάλη με αφορμή διαμαρτυρίες πολιτών για μεγάλες καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση υποθέσεων τους, που εκκρεμούν σε ορισμένες υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, στην παρέμβαση της η κυρία βουλευτής τόνισε ότι η υποστελέχωση των υπηρεσιών υπονομεύει το έργο της Περιφέρειας και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα εξής:

«….Παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις κυρίως, στη διεκπεραίωση πολεοδομικών υποθέσεων που βρίσκονται στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας, και ακόμα ειδικότερα στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Χωροταξικού Σχεδιασμού. Εξ όσων πληροφορήθηκα, μόνο τρεις υπάλληλοι ασχολούνται με τις υποθέσεις του συγκεκριμένου τμήματος, οι οποίες αφορούν και εκτείνονται σε ολόκληρη την Περιφέρεια, δηλαδή και στους πέντε νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας. Είναι προφανές ότι ο αριθμός αυτός των υπαλλήλων δεν επαρκεί ούτε στοιχειωδώς για να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις που συσσωρεύονται στο συγκεκριμένο τμήμα και στοιβάζονται με άγνωστο χρονοδιάγραμμα διεκπεραίωσης τους.

Δεν χρειάζεται να αναφέρω πως είναι άδικο τόσο για τους πολίτες να επωμίζονται τις συνέπειες αδικαιολόγητα μεγάλων καθυστερήσεων ακόμα και για ήσσονος σημασίας ζητήματα απλής διεκπεραίωσης, όσο και για εσάς προσωπικά που είναι γνωστό πως δίνετε πολύ μεγάλο αγώνα για να παράξετε έργο με ελάχιστο στελεχιακό δυναμικό.

Εντούτοις, αποτελεί θερμή παράκληση μου, όπως και αίτημα της κοινωνίας της Κορινθίας, να εντάξετε στον άμεσο προγραμματισμό σας και αυτό το σημαντικό ζήτημα της ενίσχυσης της στελέχωσης της πιο πάνω Διεύθυνσης, με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο, ώστε και οι υπάλληλοι της να αποσυμφοριστούν από το τεράστιο φόρτο εργασίας, αλλά και οι πολίτες να εξυπηρετούνται επαρκώς και ικανοποιητικά χωρίς ταλαιπωρία.

Με εκτίμηση

Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας»


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 28 Σεπ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ