- banner1



Την απάντηση του στην επίθεση της ΝΔ ενόψει καλλικρατικών εκλογών, έδωσε ο Πρωθυπουργός κ.Γιώργος Παπανδρέου στην χθεσινή σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στην οποία παρέστη και η βουλευτής του κινήματος κ.Κατερίνα Φαρμάκη.

Ο κ.Παπανδρέου απάντησε λέξη προς λέξη στην ανεύθυνη κριτική της ΝΔ που ξεχνάει ότι η χώρα παρελήφθη τον Οκτώβριο του 2009 σε σημείο αναπότρεπτης χρεοκοπίας. Την ώρα λοιπόν, που η πτώχευση της χώρας φαινόταν βεβαία, το ΠΑΣΟΚ κατόρθωσε και να την αποτρέψει και να δημιουργήσει συνθήκες σταθερότητας και να δρομολογήσει την αναμόρφωση της χώρας.

Ο κ.Σαμαράς ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει την υποτιθέμενη μαγική λύση που μειώνει το έλλειμμα, την οποία όμως, δεν υπέδειξε στον κο Καραμανλή για να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές και να σώσει τη χώρα και την πρωθυπουργία του. Αντ’ αυτού, ο τότε πρωθυπουργός επέλεξε να ακούσει τον πιο έμπειρο κ.Σουφλιά και να ψάχνει διακαώς για μια εύσχημη δικαιολογία να εγκαταλείψει τη χώρα.

Δυστυχώς, το αντιπολιτευτικό παραλήρημα της ΝΔ δεν έχει τέλος, καθώς μας ψέγει γιατί θα μπορούσαμε να δανειστούμε πολλά πριν μας πάρουν χαμπάρι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας. Δηλαδή μας ζητούν, μετά την περιβόητη απογραφή του κου Αλογοσκούφη, τα ψεύτικα στοιχεία που κατά κόρον δίναμε στους ευρωπαίους και στη Eurostat, την διαρκή παραπλάνηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επί ΝΔ, να συνεχίσουμε να «δουλεύουμε» τους κουτόφραγκους και να βυθίσουμε με την συνέχεια των ψεμάτων και της παραπλάνησης την χώρα μας στην ανυποληψία της πιο αναξιόπιστης και επισφαλούς οικονομίας!

Η ΝΔ έχει επιλέξει, την ώρα που δίνεται μια μεγάλη και διαρκής μάχη για να σωθεί η χώρα, να της βάλει τρικλοποδιά. Ο κ.Σαμαράς γνωρίζει πολύ καλά ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει κι ότι δεν έχουμε ξεφύγει τον κίνδυνο. Επιλέγει όμως, να κάνει ότι δεν ακούει πως το έλλειμμα έφθασε το 15% το 2009 εξαιτίας του κόμματος του και να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες της παράταξης του για την κατρακύλα της χώρας.

Τώρα, που τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, χρειάζεται η βοήθεια όλων των δυνάμεων της κοινωνίας για να αλλάξουν προς το καλύτερο. Ας μας εξηγήσει λοιπόν, η ΝΔ τι είδους υπηρεσίες προσφέρει ακριβώς στην χώρα με αυτόν τον ανεξήγητο και ανεύθυνο αντιπολιτευτικό οίστρο της.


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 8 Οκτ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ