- banner1


Εκ μέρους του Κοινοβουλευτικού Τομέα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές Κατερίνα Φαρμάκη-Γκέκη και Γιάννης Βούρος, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: « ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΓΥΝΑΙΚΑ και ΥΓΕΙΑ», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 04-Δεκεμβρίου 2010, με ώρα έναρξης 10.00 π.μ. στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να καταδειχθούν τα αίτια που προκαλούν την ρύπανση και γενικά την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, να προταθούν λύσεις ρεαλιστικές και απολύτως πραγματοποιήσιμες, ως προϊόν του γόνιμου διαλόγου που θα προκύψει κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της.
Στόχος είναι να αναδειχθεί ο ιδιαίτερος ρόλος και η αποφασιστική συμβολή της σύγχρονης Γυναίκας (Μητέρας, Επιστήμονα, Νοικοκυράς, Μέλους Μαζικών Κινημάτων, Πολιτικού, Εκπαιδευτικού, Επαγγελματία), στη διαμόρφωση Περιβαλλοντικής Συνείδησης.
Η Ημερίδα περιλαμβάνει εισηγήσεις, τοποθετήσεις και διαλογική συζήτηση. Θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι Φορέων, Οικολογικών Κινημάτων, Υπηρεσιακοί Παράγοντες και Επιφανείς Επιστήμονες με εξειδίκευση στα θέματα Περιβάλλοντος.


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 2 Δεκ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ