- banner1


Η βουλευτής κυρία Κατερίνα Φαρμάκη κατέθεσε σήμερα στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Κωνσταντίνο Σκανδαλίδη για τις σημαντικές καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασιών του Φράγματος του Ασωπού. Το κείμενο της ερώτησης είναι το εξής:
«Το Φράγμα του Ασωπού είναι ένα έργο υψίστης σημασίας για την Κορινθία και η κατασκευή του αποτελούσε το διακαή πόθο της τοπικής κοινωνίας, ο οποίος τελεσφόρησε μετά την υπογραφή στις 14/07/2010 της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της αναδόχου εταιρείας.
Η σύμβαση προβλέπει, σε ορίζοντα τριετίας, την κατασκευή φράγματος χωρητικότητας 20 εκατ. κυβικών μέτρων, δημιουργώντας έτσι ένα μεγάλο ταμιευτήρα νερού που θα αξιοποιήσει το υδάτινο δυναμικό του Ασωπού ποταμού, από όπου θα αρδεύονται 50.000 στρέμματα.
Ωστόσο παρά την έλευση μισού έτους από την υπογραφή της εν λόγω σύμβασης δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην υλοποίηση του έργου.
Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κύριος Υπουργός:
Ποιες διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί και ποιες υπολείπονται ακόμα προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του σημαντικού αυτού έργου;»

Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 24 Ιαν 2011
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ