- banner1


Η Βουλευτής κα.Κατερίνα Φαρμάκη ενημερώθηκε από το Δήμο Σικυωνίων για τη σχεδιαζόμενη διακοπή λειτουργίας του τεχνικού τμήματος του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στο Κιάτο.
Για το λόγω αυτό η κα. Βουλευτής κατέθεσε άμεσα στη Βουλή ερώτηση προς την Υπουργό Περιβάλλοντος κα.Τίνα Μπιρμπίλη. Το ακριβές κείμενο της ερώτησης είναι το εξής:
«Για την κάλυψη των αναγκών του Νομού Κορινθίας η ΔΕΗ διαθέτει τρείς υπηρεσίες για συναλλαγές με τους πολίτες, οι οποίες διαθέτουν και αντίστοιχα τεχνικά τμήματα, με έδρα το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο και την Κόρινθο. Την τρέχουσα περίοδο η τεχνική υπηρεσία του Κιάτου καλύπτει και την περιοχή του Ξυλοκάστρου, καθώς η εκεί υπηρεσία δεν διαθέτει το απαιτούμενο προσωπικό.
Ωστόσο, τον έντονο προβληματισμό της Δημοτικής Αρχής Σικυωνίων και την ανησυχία της τοπικής κοινωνίας, έχει προκαλέσει το θέμα της σχεδιαζόμενης διακοπής της λειτουργίας του τεχνικού τμήματος του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στο Κιάτο. Μια τέτοια ενέργεια σαφώς θα επηρεάσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη, καθώς θα υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην αποκατάσταση των βλαβών.
Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται η κυρία Υπουργός:
1) Ποιος είναι ο ευρύτερος σχεδιασμός της ΔΕΗ για την κατανομή των υπηρεσιών της στην Κορινθία;

2) Ποια είναι η πρόβλεψη για την αποτελεσματική και επαρκή τεχνική κάλυψη του νομού;»

Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 2 Φεβ 2011
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ