- banner1


Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με σειρά μέτρων βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών, ώστε να τους στηρίζει έμπρακτα και αποτελεσματικά στις δραστηριότητές τους. Στόχος είναι η έγκαιρη και διάφανης καταβολή κάθε είδους ενίσχυσης ή αποζημίωσης στους δικαιούχους και η απαλλαγή τους από κάθε σπατάλη παραγωγικού χρόνου.

Στο πλαίσιο αυτό επιλύει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα αναφορικά με τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ που είναι υποχρεωμένοι οι παραγωγοί να υποβάλλουν κάθε χρόνο. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των συμπληρωμένων αιτήσεων για την ενιαία ενίσχυση του 2011 και τη δήλωση καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ 2011 προς τους δικαιούχους, οι οποίοι δεν έχουν μεταβολές ή έχουν μόνο μεταβολές αλφαριθμητικών στοιχείων σε σχέση με τα στοιχεία του 2010. Παράλληλα μπορούν όλοι οι παραγωγοί να υποβάλλουν και ηλεκτρονικά τις αιτήσεις μέσω διαδικτύου (http://www.opekepe.gr). Η διαδικασία αυτή δεν έχει κανένα κόστος για τους αγρότες.

Παραμένει σε εκκρεμότητα για λίγο χρονικό διάστημα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων που έχουν μεταβολές. Από ενημέρωση που έχει η βουλευτής κα. Κατερίνα Φαρμάκη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι αιτήσεις με μεταβολές θα γίνουν μέσω των κατά τόπους ΕΑΣ και πάλι χωρίς κανένα κόστος για τους αγρότες.


Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 24 Μαρ 2011
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ