- banner1


Στη σύσκεψη που έγινε σήμερα στο Υπουργείο Υποδομών, στη Διεύθυνση Εγγειοβελτιωτικών Έργων, με τη συμμετοχή της βουλευτού κας Κατερίνας Φαρμάκη τέθηκε επί τάπητος η άμεση απεμπλοκή και ολοκλήρωση των έργων εγκιβωτισμού του χειμάρρου Ξηριά Κορίνθου.

Είναι γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο το έργο έχει οδηγηθεί σε τέλμα λόγω του αδιεξόδου που είχε δημιουργηθεί μεταξύ της αναδόχου εταιρείας και του Τεχνικού Συμβούλου του Έργου από πλευράς Υπουργείου Υποδομών. Ο Ανάδοχος είχε σταματήσει τις εργασίες, παρότι υπήρχε σαφές και επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα για παράδοση του έργου και άμεση παραλαβή από τη Διαχειριστική Αρχή μέχρι 30-6-2011. Τυχόν περαιτέρω καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου θα επιφέρει περικοπή της κοινοτικής χρηματοδότησης για το σύνολο του έργου.

Η κα Φαρμάκη, καθώς λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας, είναι γνώστης των σχετικών διαδικασιών, δραστηριοποιήθηκε, από τις αρχές του έτους, αμέσως μόλις της κοινοποιήθηκε το πρόβλημα, προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί, ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες και να παραδοθεί το αναγκαίο αυτό έργο στην πόλη της Κορίνθου.

Η σημερινή σύσκεψη στο Υπουργείο, αποτέλεσμα των επαφών που είχε το προηγούμενο διάστημα η βουλευτής, αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα προς την διευθέτηση του προβλήματος αυτού, καθώς διαφάνηκε ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι διατεθειμένες να δώσουν άμεσα λύση.


Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 6 Απρ 2011
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ