- banner1


Με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με την λήξη των συμβάσεων των εργαζομένων μερικής απασχόλησης στους δήμους όλης της επικράτειας, η βουλευτής κα Κατερίνα Φαρμάκη επικοινώνησε με το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες διευκρινήσεις.
Η βουλευτής έλαβε την διαβεβαίωση, ότι άμεσα το θέμα θα ρυθμιστεί θετικά για τους συμβασιούχους προκειμένου να συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά στους δήμους τους οποίους υπηρετούσαν, μέχρι την συμπλήρωση 18 μηνών, όπως προβλεπόταν αρχικά.
Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα θετική, δεδομένου του γεγονότος ότι οι εργαζόμενοι οι οποίοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους κατά τον τελευταίο χρόνο, θα εξακολουθήσουν να εργάζονται κανονικά στους δήμους, χωρίς διακοπή της εργασιακής τους σχέσης έως και την συμπλήρωση 18 μηνών. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται από την κυβέρνηση ότι οι νέοι ενισχυμένοι δήμοι που προέκυψαν από τον «Καλλικράτη», θα έχουν στη διάθεσή τους επαρκές προσωπικό, προκειμένου να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις νέες τους αρμοδιότητες.

Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 3 Μαΐ 2011
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ