- banner1


Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες μιας σημαντικής αλλαγής στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας. Το πολιτικό μας σύστημα υπό την κρισιμότητα των στιγμών, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Τα κόμματα εξουσίας συνομίλησαν και συναποφάσισαν μια νέα κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά ζητήματα της χώρας, με την μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία.
Στο πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου κανείς δεν μπορεί να εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με γνώση των οικονομικών δεδομένων, με εμπειρία πάνω στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα και με αναμφισβήτητες ικανότητες. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι δέχθηκε την εθνική ευθύνη να βοηθήσει την πατρίδα μας να πετύχει πολιτική και οικονομική σταθερότητα.
Πιστεύω ότι το γεγονός ότι οι πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων εξουσίας της πατρίδας μας συμφώνησαν στο πρόσωπό του αποτελεί ένδειξη ωριμότητας και υπευθυνότητας. Όλοι άλλωστε, μπορούμε να φανταστούμε ποιες θα ήταν οι συνέπειες μιας επιλογής κατώτερης των περιστάσεων τόσο για την εθνική μας οικονομία όσο και για την κοινωνική μας συνοχή.
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη τέλος, για το γεγονός ότι και οι πολιτικοί μας και η κοινωνία μας δείχνουν λογική και σοβαρότητα και κυρίως την επιθυμία να συνεχίσει η χώρα μας την πορεία της ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τηρώντας τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει.


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 10 Νοε 2011
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ