- banner1


Πρόσφατα, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος Κουτσούκος είχε δεσμευθεί στην Κορίνθια βουλευτή, κα Κατερίνα Φαρμάκη, ότι τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας θα υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό, αφού όμως, πρώτα κατάφερνε το υπουργείο να διασφαλίσει την πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία όλων των διαδικασιών μέσω ΑΣΕΠ.
Στο πλαίσιο αυτό, η κα βουλευτής που παρακολουθούσε από την πρώτη στιγμή πολύ στενά το ζήτημα, ενημερώθηκε σήμερα από το Υπουργείο Εργασίας ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των δράσεων, που είχαν υποβληθεί από τους δήμους και την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας στα πλαίσια της υλοποίησης των συγκεκριμένων προγραμμάτων. Ειδικότερα, για την Κορινθία προβλέπονται 700 νέες θέσεις εργασίας, που κατανέμονται στις δράσεις των δήμων που εγκρίθηκαν.
Η εξέλιξη αυτή είναι προφανώς πολύ σημαντική, καθώς αφενός ενδυναμώνει τις κοινωνικές πολιτικές που ασκούνται από την τοπική αυτοδιοίκηση και συνεπώς στηρίζει τον κοινωνικό χαρακτήρα του κράτους και αφετέρου δίνει ελπίδα εργασίας σε πολλούς άνεργους συνανθρώπους μας.
Η βουλευτής, κα Κατερίνα Φαρμάκη, που είχε καταθέσει και σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση, εξέφρασε την ικανοποίηση της για τις γρήγορες εξελίξεις και δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα, που τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας θα υλοποιηθούν σύντομα και στην Κορινθία δίνοντας εργασία σε 700 άνεργους συμπολίτες μας. Προσωπικά θα συνεχίσω να παρακολουθώ κάθε εξέλιξη στην υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών, ώστε πολύ γρήγορα να μπορέσουν να βρουν δουλειά.»


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 22 Δεκ 2011
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ