- banner1


Αν και δεν είμαι υπέρ της απάντησης σε κάθε κακόβουλο σχόλιο που αναρτάται ανώνυμα στα μπλογκς για τη δημιουργία εντυπώσεων, οφείλω να απαντήσω σε ανώνυμο σχόλιο που αναρωτιέται για το αν έχει διοριστεί ένας από τους γιους μου στη Βουλή διότι το συγκεκριμένο θίγει ευθέως την πολιτική μου πορεία και το προσωπικό μου ήθος.

Προς άρση λοιπόν, κάθε αμφισβήτησης, απαντώ στο ανώνυμο σχόλιο ότι ο μεν μεγαλύτερος γιος μου, διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ότι ο δε μικρότερος -για τον οποίον προφανώς αναρωτιέται ο ανώνυμος- πήρε το πτυχίο του από το ΤΕΙ Έργων Υποδομής του Πανεπιστημίου της Πάτρας και συνεχίζει τις σπουδές του κάνοντας μεταπτυχιακό στην Οικονομία και Διοίκηση Τεχνικών Έργων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Για το λόγο αυτό και βρίσκεται στη Χίο από τον Οκτώβριο του 2011.

Θυμίζω ότι ο πρόεδρος της Βουλής κος Πετσάλνικος προωθεί την τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής που καταργεί 250 θέσεις μόνιμων υπαλλήλων, ώστε να μην δίνεται πια η δυνατότητα στους βουλευτές που το θέλουν να διορίσουν τα παιδιά τους στη Βουλή. Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου: η εξέλιξη αυτή με βρίσκει ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗ!

Τέλος, οφείλω να πω, για άλλη μια φορά, ότι η στοχοποίηση των βουλευτών με κακόβουλα σχόλια για την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή, δεν εξυπηρετεί ούτε την δημοκρατία ούτε τη διαφάνεια. Είναι ανθρωποφαγία!

Κατερίνα Φαρμάκη
Βουλευτής Κορινθίας-ΠΑΣΟΚ


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 17 Δεκ 2011
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ