- banner1


Με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών, η βουλευτής Κορινθίας κα Κατερίνα Φαρμάκη επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, που αποτελεί το επίκεντρο της ιατρικής περίθαλψης στο νομό μας.
Η κα βουλευτής, συνοδευόμενη από τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Αμαλία Σκέπερς και από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κα Κοσμά, επισκέφθηκε τους θαλάμους και είχε εγκάρδιες συνομιλίες με τους ασθενείς και τους συγγενείς τους. Η κα Φαρμάκη τους ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και τους μοίρασε από ένα συμβολικό ρόδι με την ευχή η νέα χρονιά να τους φέρει υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.
Στην συνέχεια, η κα Φαρμάκη επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του, που υπηρετούν με αυταπάρνηση στον τομέα της υγείας, αλλά και να ενημερωθεί για τα προβλήματα τους, που είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι στις μέρες μας.
Ήταν μια επίσκεψη ανθρωπιάς. Γιατί αυτό που προέχει, όχι μόνο στις ημέρες των εορτών αλλά όλο το χρόνο, είναι να αφυπνιστεί η κοινωνία μας και να αντιληφθούμε πως πέραν των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κάθε πολίτης και η κάθε οικογένεια, υπάρχουν πιο σοβαρά και πιο ουσιαστικά ζητήματα, όπως η υγεία μας, σωματική και ψυχική. Και τα προβλήματα αυτά, μόνο με την αλληλεγγύη, την αγάπη και την κοινωνική ευαισθησία μπορούμε να τα ξεπεράσουμε, προσφέροντας έστω ηθική ανακούφιση στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και αγωνιούν πραγματικά.


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 28 Δεκ 2011
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ