- banner1


Έκπληξη μου προκάλεσε η ανάρτηση στο μπλογκ σας, μιας υπόθεσης του 2010 για την οποία έχει ήδη προκληθεί θόρυβος και έχω δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις προ έτους.
Είναι γνωστό ότι το θέμα που όψιμα αναδεικνύετε –δεν μπορώ γνωρίζω για ποιο λόγο- προέκυψε πριν από 14 μήνες (!) και οφειλόταν όχι σε δική μου κίνηση αλλά σε εκ παραδρομής λάθος τέως συνεργάτη μου. Άλλωστε, για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι γνωστές οι θέσεις μου και από τα δελτία τύπου μου και από δημόσιες δηλώσεις μου σε κάθε ευκαιρία. Επιπλέον, σας θυμίζω ότι γι΄αυτό το ζήτημα έχει ήδη επιληφθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας και ως εκ τούτου καμία αντικατάσταση έργου δεν μπορεί να γίνει πριν την τελεσιδικία της σχετικής απόφασης του.
Δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι τα «περσινά ξινά σταφύλια» που δημοσιεύσατε έχουν κάποια σκοπιμότητα, πέραν του δικού σας «εκ παραδρομής λάθους» και θεωρώ καλόπιστα ότι δεν εντάσσονται στην επίδειξη προεκλογικού «οίστρου» ορισμένων τρίτων προσώπων. Ως εκ τούτου πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση πρέπει να αποσυρθεί άμεσα για να μην προκαλούνται λάθος εντυπώσεις σε «λάθος» χρονικές συγκυρίες.

Κατερίνα Φαρμάκη
Βουλευτής Κορινθίας-ΠΑΣΟΚ


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 16 Δεκ 2011
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ