- banner1


Το Υπουργείο Περιβάλλοντος έκανε χθες δεκτό το αίτημα της Βουλευτού Κορινθίας Κατερίνας Φαρμάκη και αρκετών συναδέλφων της βουλευτών, να αυξηθούν οι δόσεις καταβολής του προστίμου των αυθαιρέτων από 36 σε 48.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος έκανε δεκτή την τροπολογία με τη σχετική βελτιωτική ρύθμιση αφουκραζόμενος και το αίτημα κοινωνικών φορέων, καθώς έχει διαπιστωθεί πως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης τα νοικοκυριά δυσκολεύονται να ανταποκριθούν, αν και επιθυμούν τη σχετική ρύθμιση.

Ως εκ τούτου, η κα Φαρμάκη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αύξηση του αριθμού των δόσεων για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, γεγονός που θα διευκολύνει στους πολίτες που έχουν καταφύγει ή σκοπεύουν να καταφύγουν σε ρύθμιση των αυθαιρέτων κτισμάτων να καταβάλουν το πρόστιμο και θα συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων του κράτους, καθώς το μέτρο αυτό έχει ήδη αποφέρει ικανοποιητικά ποσά στα κρατικά ταμεία.

Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 2 Φεβ 2012
categories: | edit post

1 Responses to ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ: ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΣΕ 48

  1. Μπράβο στη κα Φαρμάκη. Εχει πετύχει πολλα για μας που έχουμε αυθαίρετα και δεν έχουμε οικονομικη δυνατότητα και την ευχαριστούμε. Ξέρω επίσης ότι εκείνη ειναι που συνέβαλε στο να μειωθεί η τιμη ζώνης σε 550. Καλο θα ήταν ομως να μειωθεί κάι άλλο γιατι πάλι δεν βγαίνουμε. Αν θέλουν να τα δηλωσουμε ας μειωσουν και άλλο την τιμη ζώνης.

    Ευχαριστω πολυ

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ