- banner1


Τέλος στη φημολογία έβαλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κος Χρήστος Παπουτσής, για το κλείσιμο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ευρωστίνης, σε παρέμβαση της Βουλευτού Κορινθίας, κας Κατερίνας Φαρμάκη.

Η κα βουλευτής –που έχει καταθέσει και σχετική κοινοβουλευτική αναφορά- έθεσε το συγκεκριμένο θέμα και σε συνάντηση εργασίας της με τον κο Υπουργό. Κατά η διάρκεια της, η κα βουλευτής, εκφράζοντας το αίτημα της τοπικής κοινωνίας, εξήγησε στον κο Παπουτσή την αναγκαιότητα να διατηρηθεί το τοπικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο για την πυρασφάλεια ολόκληρης της περιοχής και έλαβε την ρητή διαβεβαίωση του ότι δεν έχει τεθεί αυτό το ζήτημα, βάζοντας τέλος στην σχετική φημολογία.

Ως εκ τούτου, η κα Φαρμάκη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την διατήρηση του Π.Κ. Ευρωστίνης, που διασφαλίζει και επιμελείται της δασοπροστασίας σε μία ευρύτατη περιοχή με πολλές φυσικές ομορφιές, η οποία περιλαμβάνει τα τριάντα πέντε τοπικά διαμερίσματα του διευρυμένου Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, καθώς και τις περιοχές γύρω από τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, όπου προξενούνται συχνά πυρκαγιές. Συνεπώς, η παρουσία του είναι απαραίτητη στην περιοχή καθώς αποτελεί τη μοναδική πυροσβεστική υπηρεσία σε μία πολύ μεγάλη γεωγραφική ακτίνα και η επιχειρησιακή δράση του είναι κρίσιμη για την προστασία του φυσικού τοπίου και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.



Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 3 Φεβ 2012
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ