- banner1


Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για το κλείσιμο του ΟΑΕΔ στο Κιάτο, η Βουλευτής Κορινθίας Κατερίνα Φαρμάκη επικοινώνησε άμεσα με τη διοίκηση του ΟΑΕΔ προκειμένου να πληροφορηθεί το σχεδιασμό του Οργανισμού για την Κορινθία στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης όλων των υπηρεσιών και φορέων του δημοσίου.

Η κα Φαρμάκη μετέφερε στη Διοίκηση την εύλογη ανησυχία των πολιτών του Κιάτου για τη φημολογούμενη κατάργηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας και επισήμανε την ανάγκη να αναβαθμιστούν και όχι να «χαθούν» υπηρεσίες που παρέχονται τους πολίτες.

Η Διοίκηση ενημέρωσε την Βουλευτή ότι η αλλαγή που θα συντελεστεί στο πλαίσιο αυτό, θα αφορά μόνο στην μορφή των παρεχόμενων υπηρεσιών και όχι στη δομή αυτή καθ’εαυτή. Δηλαδή η υπηρεσία θα συνεχίσει να λειτουργεί στο Κιάτο παρέχοντας υπηρεσίες του ΟΑΕΔ προς τους πολίτες, ενώ μέσω της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των υπηρεσιών του Οργανισμού θα εκτελούνται και λοιπές βασικές υπηρεσίες. Αναμφίβολα η ηλεκτρονική αυτή διασύνδεση των υπηρεσιών θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη και ταχύτερη διεκπεραίωση των καθημερινών υποθέσεων των πολιτών.


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 8 Μαρ 2012
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ