- banner1




«Μην πυροβολείτε τον υπουργό Οικονομικών!»

Δήλωσε η Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 FM

Σε χθεσινή συνέντευξη της στους  δημοσιογράφους του δημοτικού ραδιοφώνου της Αθήνας 9,84 FM, κ.κ.Κανέλη και Κασιμάτη, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Κορινθίας, κυρία Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη, δήλωσε ότι τελικά ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από το νομοσχέδιο για τις γονικές παροχές και τις δωρεές, που ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, αποδείχθηκε «πολύς θόρυβος για το τίποτα», καθώς παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, ήταν φοροελαφρυντικό για τους έχοντες μικρή και μεσαία περιουσία, άρα για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Η κυρία Φαρμάκη – Γκέκη τόνισε ότι η αύξηση του αφορολόγητου για τις γονικές παροχές μέχρι τις 150.000 ευρώ αντί των 95.000 ευρώ που ίσχυε μέχρι σήμερα, αποτελεί μια ιδιαίτερα ευεργετική διάταξη για τους πολίτες. Ανέφερε δε, ότι οι μόνοι που έχουν να φοβούνται είναι οι έχοντες και κατέχοντες μεγάλες ακίνητες περιουσίες, οι οποίοι και μαζικά μεταβίβασαν τα ακίνητα τους μέσω γονικών παροχών  στις ακριβές περιοχές της χώρας,  προκειμένου να επωφεληθούν από την περιορισμένη φορολόγηση τους σύμφωνα με το προηγούμενο φορολογικό καθεστώς.

Στη συνέχεια, η κυρία Φαρμάκη - Γκέκη υπερασπίστηκε τις πρωτοβουλίες του υπουργού Οικονομικών κυρίου Παπακωνσταντίνου και του οικονομικού του επιτελείου, οι οποίοι καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες –εντός και εκτός των τειχών- προκειμένου να βγει η χώρα μας από το δημοσιονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει.

Τέλος, τόνισε ότι η προσπάθεια αυτή χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας διότι έχει διαπιστωθεί πως ορισμένοι κύκλοι επιδιώκουν την επανάληψη φαινομένων του παρελθόντος, όπως η σύσταση ακριβοπληρωμένων επιτροπών για το «θεαθήναι», από την οποία επωφελούνταν πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, κατασπαταλώντας το χρήμα του δημοσίου.

Η κυρία Φαρμάκη – Γκέκη τόνισε ότι αυτήν την πρακτική πρέπει όλοι  να την καταγγείλουμε και να μην επιτρέψουμε την αναβίωση της.


Από το Γραφείο Τύπου

Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 20 Ιαν 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ