- banner1


Την Δεύτερη Κυριακή των εκλογών το μήνυμα είναι σαφές: δεν επιλέγουμε κυβέρνηση, αλλά ούτε τιμωρούμε την κυβέρνηση, αποκλείοντας αυθαίρετα υποψηφίους, για τα επώδυνα -πλην αναγκαία μέτρα- που έχει λάβει με γνώμονα μόνο τη σωτηρία της χώρας.
Κρίνουμε με βάση πολύ συγκεκριμένα κριτήρια: Ποιος είναι εκείνος που μπορεί να κάνει τη δουλειά; Ποιος μπορεί να διαχειριστεί με επιτυχία το ΕΣΠΑ και να προχωρήσει τα έργα που σκάλωναν σε γραφεία επί χρόνια; Ποιος μπορεί να υπηρετήσει τους θεσμούς με διαφάνεια; Ποιος μπορεί να μην φοβάται την λογοδοσία, να βάλει τους μηχανισμούς της Περιφέρειας σε λειτουργία και να υπηρετήσει ένα νέο σύστημα που μπορεί να βοηθήσει τον κάθε πολίτη;
Επιλέγουμε Δημοτικούς άρχοντες που θα αναλάβουν όλη την ευθύνη της καθημερινότητας μας, από την καθαριότητα έως την λειτουργία όλων των κοινωνικών προγραμμάτων που ανακουφίζουν τους πολίτες. Που μπορούν να σχεδιάσουν τις πόλεις του μέλλοντος, να εκπονήσουν και να εφαρμόσουν αναπτυξιακά σχέδια, να περιφρουρήσουν το περιβάλλον, να φροντίσουν για τις συγκοινωνίες, να λογοδοτούν και να λειτουργούν χωρίς να κάνουν κομματικές ή προσωπικές πολιτικές.
Επιλέγουμε Περιφερειάρχη που μπορεί να ακούει τις τοπικές κοινωνίες. Μπορεί να διαχειριστεί με σύνεση, διαφάνεια και δημοκρατικότητα, αλλά συνάμα και με τόλμη εκείνες τις σημαντικές αρμοδιότητες που του δίνει ο Καλλικράτης και τον καθιστούν «μικρό πρωθυπουργό». Μπορεί να μετουσιώσει τα χρήματα του ΕΣΠΑ σε έργα ουσίας, σε όλη την Πελοπόννησο, με άξιους συνεργάτες, όπως τον Γ.Δέδε στην Κορινθία που γνωρίζουν τα προβλήματα και έχουν ήθος, επίπεδο και πολιτική παιδεία.
Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε το μέλλον μας εκλέγοντας έναν άνθρωπο έρμαιο των μικροκομματικών σκοπιμοτήτων της Νέας Δημοκρατίας που σαμποτάρει κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης να ορθοποδήσει η χώρα κινδυνεύοντας να πάνε στράφι οι θυσίες των πολιτών. Έναν άνθρωπο που ορκισμένα δεν θα υπηρετήσει τον Καλλικράτη και δεν θα αγωνιστεί για να πετύχει προς όφελος των πολιτών, εξυπηρετώντας την κομματική γραμμή.
Αντίθετα, θέλουμε τον Πέτρο Τατούλη. Προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι γνωρίζει τα προβλήματα, έχει τεράστιες ικανότητες και περιστοιχίζεται από ανθρώπους που πιστεύουν στον Καλλικράτη και θα εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχει και να υπηρετηθεί το κοινό συμφέρον.
Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί. Ας μην αφήσουμε την χώρα μας έρμαιο στα κομματικά παιχνίδια που μπορεί να μας οδηγήσουν σε καταστροφή. Ας μην αφήσουμε την τύχη μας και την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών σε χέρια άδεια και ανίκανα να διαχειριστούν τα σημαντικά εργαλεία που τους δίνει ο Καλλικράτης.

Κατερίνα Φαρμάκη – Γκέκη
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 11 Νοε 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ