- banner1


Μετά την συντονισμένη επιχείρηση σύλληψης της φερόμενης ως «νέας γενιάς τρομοκρατών», η βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Νομού Κορινθίας, κυρία Αικατερίνη Φαρμάκη – Γκέκη δήλωσε:


«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε τους «ανθρώπους της διπλανής πόρτας» που αποτελούν τους συλληφθέντες, να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία με τις αδίστακτες πρακτικές τους και την αδικαιολόγητη επιθετικότητα τους κατά αθώων πολιτών. Τα παρωχημένα συνθήματα τους δεν ακούγονται πια πειστικά και τα αντιδημοκρατικά τους επιχειρήματα δεν πείθουν κανέναν.

Παρά την επί πέντε χρόνια απαξίωση και εγκατάλειψη της ΕΛ.ΑΣ., σήμερα οι συντονισμένες προσπάθειες και η αποτελεσματικότητα της αναδιοργάνωσης αξίζουν την αναγνώριση όλων των πολιτών και σαφώς πιστώνονται στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στους αρμόδιους αξιωματικούς. Φυσικά ο αγώνας κατά του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας δεν σταματάει εδώ. Ο αγώνας συνεχίζεται, με σύμμαχο αυτήν τη φορά ολόκληρη την κοινωνία …»


Αικατερίνη Φαρμάκη – Γκέκη

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 14 Απρ 2010
categories: | edit post

1 Responses to «ΝΑ ΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ»

  1. Σωστά Κατερίνα! Ας μην βλέπουμε μόνο τα άσχημα, αλλά ας επικροτούμε και τις καλές προσπάθειες, όπου και αν γίνονται αυτές!

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ