- banner1



Η ειλικρινής και εκ βαθέων ομιλία του πρωθυπουργού κυρίου Γιώργου Παπανδρέου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ενσωματώνει όλα αυτά που ο κάθε ένας μας θέλει να πει όχι μόνο στους ψηφοφόρους του, αλλά και σε όλους τους Έλληνες.

Ότι οι στιγμές που ζει η χώρα είναι κρίσιμες. Ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως περιθώριο. Ότι ο μηχανισμός στήριξης δεν υπήρχε και δημιουργήθηκε μέσα σε συνθήκες μεγάλης πίεσης εκ μέρους μας, την ώρα που οι αγορές μας σφυροκοπούσαν.

Κυρίως όμως, μας γέμισε πικρία γιατί οι πραγματικά υπεύθυνοι, οι κύρια υπεύθυνοι για το «μη παρέκει» που ζούμε σήμερα, παραμένουν αμετανόητοι.

Η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες. Αυτό που ζητάμε είναι να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός στήριξης με την σύμπραξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, ο οποίος θα δημιουργήσει περιβάλλον οικονομικής σταθερότητας και χρονικής άνεσης ώστε να γίνουν οι αλλαγές, οι οποίες, γνωρίζουμε όλοι βαθιά μέσα μας ότι έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Θέλουμε χρόνο για να προλάβουν και τα μέτρα να αποδώσουν και οι πολίτες να εμπεδώσουν την αλλαγή που συντελείται.

Πιστεύω ακράδαντα ότι στο τέλος της προσπάθειας μας , και οι αγορές θα έχουν πειστεί για την αταλάντευτη προσήλωση μας στην τήρηση του προγράμματος σταθερότητας και ανάπτυξης που οι ίδιοι αποφασίσαμε και η Ελλάδα θα βγει πιο δυνατή, πιο ισχυρή και από αυτήν την μεγάλη δοκιμασία.

Κατερίνα Φαρμάκη - Γκέκη

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Κορινθίας


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 27 Απρ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ