- banner1



Παρέμβαση στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεόδωρο Σαρρή, για την καταβολή του υπολοίπου των αποζημιώσεων (ενστάσεων) των αμπελοκαλλιεργητών του Νομού μας, έκανε σήμερα η βουλευτής Κατερίνα Φαρμάκη-Γκέκη.

Η κυρία βουλευτής εξέφρασε την ανησυχία της προς τον κ.Σαρρή για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της διαδικασίας των ενστάσεων και της καταβολής των αποζημιώσεων προς τους αμπελοκαλλιεργητές της Κορινθίας που υπέστησαν ζημιές από τις βροχοπτώσεις του περσινού Σεπτεμβρίου.

Ο κ.Σαρρής ενημέρωσε την κυρία βουλευτή ότι η διαδικασία των ενστάσεων βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διασταύρωσης των στοιχείων και ότι περίπου σε 10 ημέρες δηλαδή στο τέλος του Σεπτέμβρη θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Η κυρία Φαρμάκη τόνισε στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ ότι είναι επείγουσα η ανάγκη να ενισχυθούν οι πληγέντες αμπελοκαλλιεργητές του Νομού, οι οποίοι βιώνουν έντονα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, κάτι που είχε αναγνωρίσει και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η κυρία βουλευτής δεσμεύτηκε δε, ότι θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον κ.Σαρρή, όσο και με τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου τον κ. Κώστα Σκανδαλίδη, προκειμένου να καταβληθούν τα χρήματα στους αγρότες το συντομότερο δυνατό.


Bookmark and Share


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 23 Σεπ 2010
categories: | edit post

0 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας. Ο διάλογος με την κοινωνία αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής μου δράσης.
Για λόγους αποφυγής σχολίων με απρεπές περιεχόμενο, οι διαχειριστές θα εγκρίνουν τα σχόλια.
Ευχαριστώ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ